≫ 

Atila stiže u Banjaluku na meč sa Ražnatovićem, a Veljko poručuje: Biću za njega "Bič Božiji"

Najbolji srpski "kruzeraš" sprema se za najveći izazov u dosadašnjoj karijeri

  • 13

Glavna zvezda bokserskog spektakla "Petko's Fight Night" planiranog za 28. decembar u Banjaluci biće, bez sumnje, najbolji srpski kruzeraš - Veljko Ražnatović!

Naš borac je upravo saznao ime osmog rivala u profi karijeri. Pred verovatno krcatom halom “Borik” u prestonici Republike Srpske pokušaće da zabeleži i osmi trijumf među konopcima i to protiv daleko iskusnijeg, ali kao sajla zategnutog Mađara Atile Korde!

Nokaut kao navika

- On se možda zove Atila, ali ja ću za njega biti “bič Božji” u Banjaluci - kao iz topa je ispalio Veljko i odmah dodao:

- Zna se - idem na nokaut, svoj peti!

Veljko Ražnatović boks meč Foto: Promo

Iako je i dosad u ring ulazio sa inostranim borcima top klase, čini se da je Atila najveći zalogaj za perspektivnog srpskog borca.

- Evo me sada u Banjaluci, sparingujem sa Sandrom Poletanom pod budnim okom njegovog oca Batice, trenera koji nas uvek pakleno sprema pred mečeve. Tu je i moj kondicioni trener Igor Tomašević, s kojim sam radio pred moj prethodni meč sa Petrom Mrvaljem krajem maja u hali “Ranko Žeravica”.

Video: Veljko Ražnatović u prvoj rundi nokautirao Hrvata

- Hrvata sam tada nokautirao za samo 90 sekundi, ne vidim zašto bi sada bilo drugačije. Već sam odgledao gotovo sve Atiline borbe, biću spreman za njega - puca od samopouzdanja Ražnatović.

Veljko Ražnatović Foto: ATA Images

Organizator spektakla u Banjaluci je Aleksandar Petković, bivši prvak Evrope, koji je uspeo da u prestonici Republike Srpske sabere najbolje borce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Rusije, Nemačke, Mađarske i mnogih drugih zemalja. Mečevi iz Banjaluke biće prenošeni na televiziji Arena sport.

Borovčanin: Korda je veliki izazov za Veljka!

Brigu o karijeri Veljka Ražnatovića odnedavno je preuzeo Nenad Borovčanin, prvi čovek srpskog boksa. Bivši prvak Evrope svestan je snage i kvaliteta koji poseduje Mađar.

- Možda i prerana borba za Veljka, prejak je rival. Lično mislim da je u ovom momentu Korda za njega preveliki zalogaj, ali s obzirom na to da je Ražnatović hrabar borac i da je sam želeo ovakvog protivnika - onda će morati da ga pobedi u ringu.

- Tome se svi nadamo, ali će biti jako teško za njega, a za nas pored ringa uzbudljivo gledati taj meč. Ukoliko pobedi Mađara, onda je zaista spreman za velika dela. Meč je ugovoren u šest rundi, ali odmah i revanš ukoliko onaj ko izgubi bude to želeo - otkriva Borovčanin.

Video: Veljko Ražnatović vezao šestu pobedu u boksu

VELJKOV UČINAK

U KARIJERI

Mečeva 7

Pobeda 7

Nokauta 4

ATILIN UČINAK

U KARIJERI

Mečeva 22

Pobeda 14

Pobeda nokautom 11

Poraza 8

Poraza nokautom 6

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA