≫ 

"Ovo je rat čoveče, rat": Hrvat udarcem u potiljak dobio Molinu, u ring ušao uz Tompsonov "hit"

Hrvatski bokser došao je do najveće obede u svojoj karijeri.

  • 15
Filip Hrgović

Printscreen: Twitter/@MMAIndiaShow

Hrvatski bokser Filip Hrgović savladao je u 3. rundi Erika Molinu u Rijadu u jednom od uvodnih mečeva pred glavnu borbu Ruiza i Džošue. 

Hrvat je u ring ušao uz Tompsonovu pesmu "Geni kameni", a od samog starta bio je silno motivisan da iz meča izađe kao pobednik. Tako je tokom prve runde sa nekoliko vezanih udaraca oborio rivala, kojeg je spasio "gong".

 

U nastavku, Hrgović je nastavio u istom ritmu, pa je tako bio u nokdaunu i u dva navrata tokom druge runde. Ipak, senku na borbu bacio je potez Hrvata na kraju, kada je na startu posle nekoliko jakih udaraca udario rivala u potiljak, što je vidljivo i na snimku. Amerikanac nije uspeo da ustane sam, a nije se pojavio ni na proglašenju pobednika.

 

Sudije nisu reagovale, a posle meča voditlej programa je upitao Hrgovića da prokomentaripe ovaj "nesportski" potez. Na ovo pitanje, usledio je njegov oštar odgovor:

- Ja sam zadovoljan borbom. veliki respekt za Molinu, on je veliki čovek. Zahvaljujem se treneru, i celom timu - rekao je on i dodao:

- Ovo je rat čoveče, rat. Morate da koristite sva oružja. nisam ga ja udario iza glave, on se okretao. Hoću da se borim sa najvećim imenima, ovo je moja želja od početka. ja se nadam da će neko od ovih ratnika prihvatiti borbu sa mladim momkom iz Hrvatske. Mogu biti svetski prvak sledeće godine, možda i nikad. Ali, ja sam rešen da uspem. 

Video: Ko je spremniji za boks meč godine Džošua ili Ruiz: Pogledajte njihov zajednički trening!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA