≫ 

"Nećeš dočekati 6. rundu!" Mađarska gromada uputila strašne pretnje Veljku, brzo je usledio odgovor

Andreas Čomor uveren da će nokautirati srpskog boksera u Banjaluci

  • 26

Srpski bokser Veljko Ražnatović će u Banjaluci 28. decembra u hali Borik imati svoju osmu borbu u profi karijeri. Na velikom spektaklu "Petko's Fight Night", Ražnatović će odmeriti snage sa Mađarom Andreasom Čomorom (31), koji preti dosad neporaženom srpskom kruzerašu.

- Neće dočekati šestu rundu, tri maksimum i nokautiraću ga - poručio je mađarski borac, koji je u karijeri 14 puta pobeđivao upravo nokautom. Četiri pobede je izvojevao na poene, a 26 puta je poražen uz dva nerešena ishoda.

Inače, Čomor je zamenio prvobitno najavljenog zemljaka Atilu Kordu, koji se povredio dve nedelje pred spektakl u Banjaluci.

Međutim, pretnje Mađara, očekivano, nisu uplašile Srbina.

- Videćemo - kratko mu je odgovorio Veljko uz dodatak:

- Jedno je sigurno, navijači će uživati u meču!

Organizator događaja je Aleksandar Petković, bivši prvak Evrope, koji je uspeo da u prestonici Republike Srpske sabere najbolje borce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Rusije, Nemačke, Mađarske i mnogih drugih zemalja. Mečevi iz Banjaluke biće prenošeni na televiziji Arena sport.

Veljko je u dosadašnjoj karijeri imao 7 mečeva i isto toliko pobeda, od čega 4 nokautom. Sa druge strane, Čomor ima 46 borbi i 18 pobeda (14 nokautom) i 26 poraza (22 puta nokautiran) i dva puta je viđen nerešen ishod u njegovim borbama.

Pogledajte jednu od borbi koju je imao Andreas Čomor protiv Derika Čisore:

Video: Veljko Ražnatović u prvoj rundi nokautirao Hrvata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za Milana

    20. decembar 2019 | 14:58

    Ako su Vajlderu prvih 30+ protivnika mogli da budu kante zasto ne bi i Veljku prvih 10. Neka ga. Ovako se stice iskustvo a i normalno nabija skor. Problem je kada neko ima 20+ pobeda i kad je neporazen a i dalje se bori sa kantama. I Tajsonovih prvih 20+ protivnika su bile kante zesce samo sto to mnogi ili ne znaju jer su poceli da ga prate tek kad je postao sampion ili znaju ali se prave da nije tako jer ipak s obzirom da je svaki kezual fan u Srbiji vatreni obozavalac Tajsona alergicni su na bilo sta negativno da se kaze za njega. Ne uporedjujem ja Veljka i Tajsona, daleko bilo (moram to da naglasim jer znam da ce neka budala da se nadje da kaze da ih uporedjujem) Vec samo uporedjujem nacin na koji su nabili sebi velik neporazeni skor. Veljko nema iskustva a imajte na umu da boksuje sa mnogo iskusnijim bokserom koji je boskovao sa Derek Cizorom koji je bokser svetske klase. Tako da malo smanjite hejt i sacuvajte ga za koju godinu. Ako se do tada nista ne promeni sto se tice Veljkovih protivnika e onda cu i ja da vam se pridruzim u hejtovanju.

  • TMT

    20. decembar 2019 | 23:45

    Kada bi svako pro karijeru zapoceo boksovanjem sa mnogo iskusnijim bokserima sa dobrim rekordom onda bi jako malo novih sampiona bilo i jako malo sampiona bi imalo dobar skor. Sta bi vi Veljku odmah da date bivse sampione i boksere od 30 godina sa 50 borbi i najmanje 40 pobeda, jel da? Pa tu se radi o tome sto bi vi jednostavno voleli da vidite Veljka nokautiranog, nista vise. Da Veljko ima 200 amaterskih borbi onda bi i mogao u startu da se bori sa dobrim bokserima jer bi vec imao iskustva za to, ali Veljko ima samo par amaterskih borbi. Ovi vasi negativni komentari su cisto lecenje kompeksa te zbog ljubomore te jer se radi o decku koji ima sve u zivotu i jos zbog milion stvari. Veliki ste strucnjaci kad se treba pametovati a u zivotu bokserske rukavice niste stavili. U zivotu sparing jedan niste odradili.

  • Za Milana

    20. decembar 2019 | 14:58

    Ako su Vajderu prvih 30+ protivnika mogli da budu kante zasto ne bi i Veljku prvih 10. Neka ga. Ovako se stice iskustvo a i normalno nabija skor. Problem je kada neko ima 20+ pobeda i kad je neporazen a i dalje se bori sa kantama. I Tajsonovih prvih 20+ protivnika su bile kante zesce samo sto to mnogi ili ne znaju jer su poceli da ga prate tek kad je postao sampion ili znaju ali se prave da nije tako jer ipak s obzirom da je svaki kezual fan u Srbiji vatreni obozavalac Tajsona alergicni su na bilo sta negativno da se kaze za njega. Ne uporedjujem ja Veljka i Tajsona, daleko bilo (moram to da naglasim jer znam da ce neka budala da se nadje da kaze da ih uporedjujem) Vec samo uporedjujem nacin na koji su nabili sebi velik neporazeni skor. Veljko nema iskustva a imajte na umu da boksuje sa mnogo iskusnijim bokserom koji je boskovao sa Derek Cizorom koji je bokser svetske klase. Tako da malo smanjite hejt i sacuvajte ga za koju godinu. Ako se do tada nista ne promeni sto se tice Veljkovih protivnika e onda cu i ja da vam se pridruzim u hejtovanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA