Rasprodate karte za povratnički meč Mekgregora, zarada dostigla 10 miliona dolara!

Neverovatno intertesovanje za povratnički meč ludog Irca

  • 1
Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Irski MMA borac Konor Mekgregor svoj povratak u oktagon imaće 18. januara kada će se boriti sa Donaldom Serounijem "Kaubojem", a karte za ovaj meč su skoro rasprodate odmah čim su puštene u prodaju.

Zarada je već dostigla 10 miliona dolara od ulaznica samo i to je Konorov tek 4. meč po zaradi od ulaznica. Na prvom je duel sa Alvarezom na UFC 205 koji je zaradio 17,7 miliona, drugi legendarni duel sa Habibom na UFC 229, sa 17 miliona, a treći duel sa Aldom na UFC 194 sa zaradom 10,5 miliona.

Inače, Mekgregorse borbama vraća prvi put od oktobra 2018. godine kada ga je na parteru "udavio" Habib Nurmagomedov na UFC 229.

Irac se nakon te borbe penzionisao, a onda odlučio da se vrati kako bi se revanširao novom šampionu lake kategorije u UFC.

Međutim, borba sa kaubojem će se voditi u velter, a ne u lakoj kategoriji. Objašnjenje tome je dao Dejna Vajt, prvi čovek UFC-a koji je rekao da Mekgregor veruje kako do borbe između Tonija Fergusona i Habiba Nurmagomedova u lakoj kategoriji neće doći.

Video: Ovako je bilo na UFC 229. kada Mekgregor nije izdržao i udario je Habiba na merenju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UFC

    26. decembar 2019 | 05:00

    Koliko god neki borac bio popularan tek kad se Konor pojavi onda tek vidis ko je popularan i ko donosi brojke. Sumnjam da ce UFC ikada imati vecu zvezdu od Konora. Tu su Habib, Diaz, Adesanja i Masvidal koji su najpopularniji trenutno ali ipak njihova popularnost nikako ne moze da se meri sa Konorovom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA