≫ 

Osećam se kao ubica! Ražnatović nokaut Mađara opisao kao jedan od najlepših u karijeri

Bokser zadovoljan jer je ispoštovao dogovorenu taktiku

  • 36

Srpski kruzeraš Veljko Ražnatović opisao je kako se oseća posle pobede u krcatoj hali "Borik" u Banjaluci, gde je na "Petko's fight night" događaju pobedio Andraša Čomora, nokautom u drugoj rundi za osmu pobedu u karijeri.

- Kakvi mogu biti, osećam se kao ubica. Ovo mi je jedna od najlepših pobeda, što zbog publike i svega, bilo mi je magično, nikad neću zaboraviti ovaj dan - rekao je Ražnatović.

Što se tiče taktike protiv Mađara, Ražnatović kaže da nije hteo da ulazi u klinč, te da Čomor ima običaj da hvata širok kroše i to su neke od stvari koje su Veljko i njegov tim hteli da izbegnu.

- Taktika je bila da boskujemo na distanci, da bude ovako kako je bilo i da ne ulazimo u blizinu - dodao je Ražnatović i opisao da se prepao jedino pune dvorane, mada je očekivao da će biti takva.

Otkrio je i šta planira na sportskom planu u narednom periodu.

- Kad prođu praznici i sve, pravimo jednogodišnji plan, sa mojim trenerom Ivanom Alimpićem iz "Serbian fightera" i predsednikom Bokserskog saveza Nenadom Borovčaninom. Treneru sve zasluge, od kada sam došao u njihovu školu mnogo sam popravio i svoj boks i udaračku moć. Biće to jedna prelepa saradnja - konstatuje Ražnatović.

Video: Veljko Ražnatović nokautirao Mađara, i to u 2. rundi za osmu pobedu u karijeri!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA