≫ 

Veljka prozvali da je sramota za boks i da namešta mečeve, a onda je surovo ućutkao hejtere!

Ražnatović nije ostao dužan na prozivke na Instagramu

  • 38
boks meč Veljko Ražnatović  RINGIER-KONTAL Foto: Promo

Veljko Ražnatović je u Banjaluci dominantno došao do svoje 8. pobede u karijeri, a brutalan nokaut protiv Mađara Andraša Čomora oduševio je sve u hali Borik, uključujući i Veljkovu suprugu Bogdanu, pa čak i Milorada Dodika, koji je proslavio zajedno s njim.

Međutim, ima i onih koji sumnjaju u bokserske veštine Arkanovog i Cecinog sina, iako iz dosadašnjih osam borbi ima isto toliko pobeda, od čega 4 nokauta.

Jedan od njih je prozvao Veljka na Instagramu u komentaru na fotografiju koju je objavio, gde stoji iznad svog rivala koji je patosiran. On je Veljka nazvao sramotom za boks i da samo slepci ne vide da je meč namešten.

Video: Veljko Ražnatović nokautirao Mađara, i to u 2. rundi za osmu pobedu u karijeri!

- Sramota za boks, samo slepci ne vide da je meč namešten, dva amaterska meča ima i juriša na evropsku titulu, gde je zlatna rukavica, zlatni gong, beogradski pobednik, makar neku titulu da ima. Nemam ništa potiv momka, ali ne moze svaki da bude bokser, fudbaler, glumac itd... - napisao je on.

Veljko Ražnatović, komentar Printskrin: Instagram.com/veljkoraznatovic

Međutim, ubrzo je stigao surov odgovor Veljka Ražnatovića, koji je u tri komentara odgovorio momku koji ga je prozivao i svima ostalima koji sumnjaju u ishode njegovih borbi.

- Ja sam aktuelnog viceprvaka drzave dobio dva puta u amaterima, a Bogu hvala nisam morao da boksujem amaterski u lošim uslovima deset godina po svetu kao meso, da bih bio primećen.... informišite se bolje - napisao je Veljko, a zatim je nastavio.

- Plus, ja sam neporažen i u tih 15 mečeva koja imam u amaterima. Mora da je sve od potplaćivanja i ostalih sranja koje mi pripisujete imenu, ali neka Bog sve vidi zato sam ja tu gde jesam - napisao je Veljko i sve to ispratio smajlijima koji plaču od smeha.

Za kraj je imao još jednu poruku, kojom je završio konverzaciju.

- Svako je covek za sebe, i svako je u ringu sam. Ne brinite vi za mene, samo malo korigujte misljenje, zastarelo je! Sportski pozdrav!

Veljko Ražnatović, komentar Printskrin: Instagram.com/veljkoraznatovic
Veljko Ražnatović, komentar Printskrin: Instagram.com/veljkoraznatovic
Veljko Ražnatović, komentar Printskrin: Instagram.com/veljkoraznatovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinke Melbourne

    30. decembar 2019 | 13:30

    Srbin prasta sve osim uspjeha. Pustite covjeka da boksuje kad voli to, i da se bori da napravi sto zapazeniji rezultat, cemu tolika mrznja i kolektivna histerija???? Ne mogu a da ne primjetim da najvise komentara dolazi od ljudi koji nemaju pojma sta je boks a kladim se da 99% nije ni vidjelo mec nego su odma napisali namjesteno. Srecno Veljko i da uz naporan rad doguras daleko a vi sto mrzite, uzmite Novi Zavet u ruke pa procitajte ga barem po nekoliko puta da se izlecite od mrznje.

  • Zdenko

    30. decembar 2019 | 22:27

    Ne dirajte momka. Sta bi hteli, da odma boksuje sa sampionima? Polako. Ako bude radio doci ce i ti mecevi. Nema druge. Korak po korak. Ako izdrzi, svaka mu cast a ako ne opet, svaka mu cast jer jedan na jedan, ne moze svako. Svaka cast Veljko, samo napred.

  • PP

    31. decembar 2019 | 00:39

    A cime biste se vi bavili da ste na Veljkovom mestu? Sve se bojim da bi radili u fabrikama za 400€ kao sada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA