≫ 

Razjareni Bugarin uleteo na svadbu bivše: Muža razvalio od batina, seksi suprugu brutalno ponizio

Ne prestaje svađa Lane i Ruseva ni oko Nove godine

  • 7
Aleksandar Rusev Printscreen: Twitter/@WWE

Bugarski kečer Aleksandar Rusev poslednjih meseci prolazi kroz razvod sa svojom suprugom i, takođe koleginicom kečerkom, Lanom, koja se odlučila da umesot pomirenja uđe u vezu sa kolegom Bobijem Lešlijem. 

Poslednjih nedelja na WWE sceni oni su glavna tema, a pored prevare i raskida uživo koju je Bugarin morao da gleda, neuspelog pomirenja, Lana je otišla korak dalje i odlučila da se u ringu uda za svog novog izabranika. 

Međutim, pravi haos na venčanju je nastao kada je jedna od koleginica pokušala da prekine venčanje, i dobila batine. 

Da bi sve kulminiralo kada je iz velike torte iskočoio upravo Rusev koji je prebio Lešlija, i onda gledao, kako jedna od koleginica njegovu bišsu "valja" u tortu. Naravno, treba naglasiti da je većina mečeva zapravo predstava po scenariju, a sigurno je da se publika dobro zabavila. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    1. januar 2020 | 18:35

    Sta gledaju ovi ameri. . . . .

  • 🇷🇸

    1. januar 2020 | 20:39

    Srbin tripuje da je mudar i pametan kada vidi da je neko drugi gluplji od njega. Ne bojte se, 90% Amerikanaca koji ovo gledaju znaju da nije stvarno i da je sve iscenirano.

  • 🇷🇸

    2. januar 2020 | 16:26

    @Rango Sa razlogom sam napisao 90% i govorio sam o Amerikancima. Posto kad god se pise o ovome nadje se neko da pise kako su Amerikanci glupi jer gledaju ovo iako je u svakom tekstu jasno naglaseno da se radi o unapred pripremljenom scenariu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA