• 7

Razjareni Bugarin uleteo na svadbu bivše: Muža razvalio od batina, seksi suprugu brutalno ponizio

Ne prestaje svađa Lane i Ruseva ni oko Nove godine

  • 7

Bugarski kečer Aleksandar Rusev poslednjih meseci prolazi kroz razvod sa svojom suprugom i, takođe koleginicom kečerkom, Lanom, koja se odlučila da umesot pomirenja uđe u vezu sa kolegom Bobijem Lešlijem. 

Poslednjih nedelja na WWE sceni oni su glavna tema, a pored prevare i raskida uživo koju je Bugarin morao da gleda, neuspelog pomirenja, Lana je otišla korak dalje i odlučila da se u ringu uda za svog novog izabranika. 

Međutim, pravi haos na venčanju je nastao kada je jedna od koleginica pokušala da prekine venčanje, i dobila batine. 

Da bi sve kulminiralo kada je iz velike torte iskočoio upravo Rusev koji je prebio Lešlija, i onda gledao, kako jedna od koleginica njegovu bišsu "valja" u tortu. Naravno, treba naglasiti da je većina mečeva zapravo predstava po scenariju, a sigurno je da se publika dobro zabavila. 

(Telegraf.rs)

Komentari

  • 🇷🇸

    @Rango Sa razlogom sam napisao 90% i govorio sam o Amerikancima. Posto kad god se pise o ovome nadje se neko da pise kako su Amerikanci glupi jer gledaju ovo iako je u svakom tekstu jasno naglaseno da se radi o unapred pripremljenom scenariu.

  • 🇷🇸

    Srbin tripuje da je mudar i pametan kada vidi da je neko drugi gluplji od njega. Ne bojte se, 90% Amerikanaca koji ovo gledaju znaju da nije stvarno i da je sve iscenirano.

  • Ja

    Sta gledaju ovi ameri. . . . .

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima