Teško je trčati kad se budiš u svilenim gaćama: Mekregorov trener objasnio njegov pad

Svima je bilo jasno da Irac nije bio spreman za Nurmagomedova, naročito ne besnog

  • 3

Irski MMA borac Konor Mekgregor pokušava poslednjih meseci da se vrati svetu borbi, a njegov trener Džon Kavano je otkrio zbog čega je "Notorijus" ispao iz priče o najboljim borcima.

Mekgregor se posle poraza na UFC 229 od Habiba Nurmagomedova, oktobra 2018. povukao iz UFC-a i vrlo brzo i povukao iz profi sporta.

- Razišli smo se donekle; štošta se dešavalo u njegovom životu sa poslom u industriji viskija, a moj tim se gomilao novim borcima. To se dešavalo prirodno, ali poslednjih nekoliko meseci je bilo fantastično. Sad smo bliži nego što smo ikad bili - priča Kavano za Miror.

Objasnio je i na koji način je Mekgregoru došla glave sopstvena slava u trenutku kada je Nurmagomedov zver u oktagonu.

- On se stalno pojavljivao i pitao sam se hoće li opet biti u stanju da trenira i podnese potreban režim, jer hajde da kopanje nazovemo kopanjem. Zaradio je mnogo para i teško je trčati kada se budite u svilenim gaćama - dodao je Kavano.

Objasnio je da je Mekgregor tehnički najbolji borac koga je ikada video, te da je napredovao u odnosu na pre godinu i nekoliko meseci kada je poražen od Habiba.

Priliku da to i dokaže Konor će imati 18. januara kada se bude borio protiv Donalda Kauboja Seronea.

Video: Konor Mekgregor batalio UFC i zapevao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UFC

    13. januar 2020 | 16:52

    Do pre 2 godine sam mislio da nema niste gore od Konorovih fanova... Dok nisam video Habibove... Sad navijam za Konora da ucutka sve zive.

  • 11

    13. januar 2020 | 16:50

    Pa da. To je najcesci problem najvecih zvezda sporta pogotovo u danasnje vreme. Svaka cast Mejvederu koji je ostao gladan uspeha i pobeda do kraja karijere.

  • B

    13. januar 2020 | 20:39

    Ma Konor je marketinski majstor. UFC nikad nece imati vecu zvezdu od njega to bih sa sigurnocu mogao da tvrdim. Bar ne u sledecih 10 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA