≫ 

Fjuri otkrio tajnu pred meč sa Vajlderom: Masturbiram sedam puta dnevno, zbog protoka testosterona

Zanimljv način pripreme Britanca

  • 7

Tajson Fjuri (31) je uveliko u pripremi za "blokbaster" revanš sa Dionteom Vajlderom, meč je zakazan za 22. februar u Las Vegasu, a Britanac je medijima u njegovoj zemlji otkrio i kako, između ostalog, priprema svoje telo za težak okršaj.

- Radim neke stvari koje nisam ranije - otkrio je Fjuri u razgovoru sa novinarima, nakon prve pres konferencije posvećene borbi sa Vajlderom.

- Jedem pet, šest obroka dnevno, pijem osam litara vode. Ako će to da me ubrza i učini snažnijim, spreman sam da sve to radim.

Fjuri je u program pripreme ubacio i jednu zanimljivu stavku kojom je poprilično zatekao sagovornike:

- Masturbiram sedam puta dnevno kako bih održao protok testosterona, tako ih pumpam. Ne želim da mi padnu pred borbu. To je cilj - pojasnio je, pa pred novinarima otpevao refren pesme "Pump it up".

Ne znamo samo šta na ovaj njegov novi metod pripreme ima da kaže Fjurijeva supruga sa kojom inače ima petoro dece, ali jasno je da neće odstupati od zacrtanog plana da održi visok nivo testosterona do samog meča.

Pojačana masturbacija nije novost za sportiste koji traže najbolju formu pred važan meč, borbu ili takmičenje, a videćemo koliko će Fjuriju to pomoći protiv Valjdera, nakon što su pre godinu dana remizirali u kontroverznom duelu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K1

    14. januar 2020 | 16:42

    Kralj😂😂nisam ga gotivio pre.. Ali sad mi je gotivan...pravi souu sa stilom, ima dobru tehniku mng je brz za teskasa.. Ima srce da se potuce, ne taktizira, nije kao Klicko Josua da beze po ringu, voleo bi da pobedi Wildera, ali bice tesko, sanse 50 - 50..steta sto nema tu bombu u rukama kao Wilder.. Nego mora da ide na poene

  • Neon

    14. januar 2020 | 16:19

    I, jesi li ga zašiljio kao plajvaz?

  • febo

    14. januar 2020 | 17:54

    I ja isto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA