≫ 

Mekgregor se kupa u viskiju i parama: Evo koliko miliona je dobio za svaki sekund prebijanja Kauboja

Poraz od Habiba je pomogao Mekgregoru da zaradi više para nego ikada ranije i uđe u istoriju kao najplaćeniji

  • 10
Mek Gregor dolari Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Irski MMA borac Konor Mekgregor ekspresno je glavnom meču turnira UFC 246 u Las Vegasu, za 40 sekundi, pobedio Amerikanca Donalda Seronea, i tako se na trijumfalan način vratio posle teškog prebijanja i poraza koji je pretrpeo od Rusa Habiba Nurmagomedova u oktobru 2018. godine. Ipak, ono što je Ircu bitnije od svega jeste novac koji je zaradio, a cifra je astronomska.

Samo od pobede u ovom duelu, koji je trajao manje od jedne runde i u kojem je svog rivala udarao ramenom, nogom, slomio mu nos, a potom ga poslao u bolnicu i pao na kolena pun emocija, Mekgregor je zaradio oko 4,5 miliona evra, a u tu cifru nije uračunat novac od TV prava.

 
 
 
View this post on Instagram
Hello id like to order some competition please I don't have anyA post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Naime, Britanci prenose da Irac koji je, recimo u mečevima sa Čadoom Mendesom i Hose Aldom 2015. godine inkasirao po 450 hiljada evra, a već protiv Habiba 2018. uzeo oko 3 miliona evra, sada ima pravo i na velike procente od novca koji su platili navijači za gledanje meča.

- Biće veliki ček koji ću dobiti - rekao je Konor misteriozno na pitanje o zaradi.

I zaista, prema dostupnim podacima, on će dobiti oko 90 procenata novca od TV prava na meč, a cifra koja se pominje iznosi oko 70 miliona evra. Kada se sve preračuna, dolazi se do podatka da je za svaki sekund od 40 sekundi meča protiv Seronea Mekgregor zaradio 1 milion i 750 hiljada evra, tako da mu premija od oko 4,5 miliona dođe kao "bakšiš".

Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP
Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Zanimljivo, posle poraza od Habiba, Mekgregor je još jednom napravio odličan marketinški potez jer je najavio odlazak iz UFC-a. To čelni ljudi organizacije nisu želeli da dozvole, a uz to, potpisao je ugovor sa Ribokom vredan oko 4,5 miliona evra.

Na sve to, lansirao je svoj brendirani viski i odmah je prodao više od 200 miliona kutija. Kada se sve sabere, uz dosadašnju zaradu od oko 30 miliona evra, dolazi se do vrtoglave cifre zbog koje bi mnogi poželeli da uđu u oktagon i postanu upravo Konor.

Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP
Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP
Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Video: Kralj Instagrama se kladio protiv Konora, pa bacio milion dolara za 40 sekundi

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kad može

    19. januar 2020 | 11:25

    Nauljeni i ostala ekipa baletana(fudbalercica) da zaradjue milione na mesečnom nivou, može i pravi individualni sportista da uzme jednom godišnje!

  • Realno

    19. januar 2020 | 14:18

    Sam je rekao da je od Seronea zaradio 80miliona $,zato što je uzeo procenat od tv prava (pay per view),od Khabiba uzeo 50, a od Mayweathera 100...Bog trash talka...

  • T

    19. januar 2020 | 15:17

    Uzas od namestaljke....pare e ti pusti novci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA