≫ 

Mejveder jednim potezom najavio reprizu žestoke tuče sa Mekgregorom!

Uzbudljiv će biti nastavak godine za Mekgregora

  • 6
Mekgregor, Mejveder boks meč

Foto: AP/Tanjug

Američki bokser Flojd Mejveder ispratio je borbu Konora Mekgregora sa Donaldom Seroneom Kaubojem i ustalasao brojne ljubitelje borilačkih sportova "pozivom" koji je uputio Ircu.

Mejveder je na društvenim mrežama "okačio" poster kojim je najavio revanš sa Mekgregorom. To je uradio odmah pošto je Konor za 40 sekundi pobedio Kauboja na UFC 246, na svom povratku u oktagon posle nešto više od godinu dana.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

 

Neporaženi bokserski šampion Mejveder je posterom aludirao na ponavljanje njegove i Mekgregorove borbe iz 2017. godine kada je u ringu "Mani" bio bolji.

Ovaj revanš nije nemoguća varijanta, jer je Mekgregor ranije rekao da bi paralelno sa oktagonom razvijao i svoju boksersku karijeru, a kao jedan od potencijalnih protivnika bio je Meni Pekjao.

Irac nije odbio ni mogućnost nove borbe sa Mejvederom. Sve je dodatno podgrejao i prvi čovek UFC-a Dejna Vajt koji je posle Mekgregorove borbe sa Seroneom rekao "nešto ćemo uraditi sa Mejvederom, ali ne znam još tačno šta".

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tony Ferguson

    21. januar 2020 | 13:11

    Konor vec sad nema sanse u revansu, msm druze nije ti to MMA. Ne moze ni blizu da primi udarac kao Mejveder. Dok kad bi mu Mejveder dosao u MMA druga bi se pesma pevala. On mora da se mane ovih pravljenja zabave i da krene ozbiljno sa ovim sportom. On mora da odradi minimalno 2 meca na top nivou u UFC. Npr da odradi jednu sa Porierom i posle sa Fergusonom i tek onda, ukoliko pobedi obe, da izazove 2021 Khabiba i to da se detaljno pripremi, vise da radi na ofanzivi nego na branjenju i rvanju, jer koliko god radio na rvanju i odbarni ipak je Khabib rodjeni rvac i smesno je poreditih. Ako tako uradi moze da pruzi beki ozbiljniji otpor Khabibu, ne kazem da bi ga dobio ali ozbiljniji bi otpor pokazao sigurno. A ovo sa Mejvederom nek ostavi za penziju. Moje misljenje je takvo.

  • Pp

    20. januar 2020 | 22:27

    Mejvederu je to samo lagani način da zaradi 100 miliona dolara a da se ne preznoji, Mekgregoru da istrpi batine i da takodje uzme kintu koju u UFC može da sanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA