"Nisam zaradio ni dolar od borbe sa Mekgregorom": Irac s druge strane uzeo tri miliona

Kauboju pripala samo plata, od pregleda "nula"

  • 5
Donald Serone, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Američki MMA borac Donald "Kaubuoj" Serone kaže da nije dobio gotovo ništa posle borbe sa Konorom Mekgregorom u januaru.

Mekgregor se posle nešto više od godinu dana vratio u oktagon i za 46 sekundi pobedio Kauboja. Gledanje borbe se plaća preko interneta, jer organizatori iz UFC-a idu na brojnost publike koju ona zanima.

Posle UFC 246 bilo je spekulacija da je Serone zaradio čak sedam do deset miliona dolara, što je on negirao.

- Hahaha, 7-10 miliona. Nisam dobio novac od pregleda. Šta svet misli i ono što se zaista dešava su totalno drugačije stvari. Zaradio sam samo platu - rekao je Serone.

Shodno tome, inkasirao je 200.000 dolara, a da je dobio Mekgregora, imao bi još toliko bonusa.

Mekgregor je dobio tri miliona dolara, što je deo od pregleda koji nije pripao Seroneu. Bar ne još uvek. Ova borba je bila privlačna publici jer je bilo oko milion plaćenih pregleda i još oko pola miliona preko partnera ESPN+, partnera organizatora iz UFC.

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    8. februar 2020 | 17:19

    McGregor je uzeo dobar procenat od pay-per view uplata...Pa ti izračunaj,ali recimo da je mnogo više od 15-20m €...Zato se on bori i u Velteru sa borcima iz Lightweight-a jer ga mrzi da skida kilograme...Zbog toga se on vratio u UFC,jer mu je Dana obećao udeo (više od 50%) od pay per view uplata...

  • Bojan

    8. februar 2020 | 23:15

    Za 40s 200 000e malo li je

  • Za @Realno

    9. februar 2020 | 08:24

    Udeo u kompaniji je jedno a PPV bonus je drugo. Dana je rekao za Konora ako zeli da ima udeo u kompaniji moze da kupi bas kao i ostali. Kobi Brajant je imao udeo u kompaniji. Mislim da i Donald Tramp ima neki udeo u UFC. Mark Volberg takodje ima udeo i jos brdo ljudi. PPV bonus je deo od prodaje PPV-a i to dobijaju svi koji su u main eventu a nekad samo jedna strana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA