≫ 

"Mekgregor može da se pobije sa Habibom samo na ulici": Rus hoće da muči Irca pre nego ga opet slomi

Pale su i žestoke prozivke

  • 4

Menadžer šampiona sveta u lakoj kategoriji UFC Habiba Nurmagomedova Ali Abdelaziz uvredio je irskog MMA borca Konora Mekgregora, ali je indirektno potvrdio da je revanš moguć.

Mekgregor je u oktobru 2018. poražen od Nurmagomedova, posle nekoliko meseci čarki između dvojice boraca.

Nurmagomedov je u oktagon ušao spremniji, kao neporaženi izazivač i maksimalno naoštren da isprebija Irca. To je uradio, Mekgregor se nedugo zatim povukao iz oktagona i u januaru se vratio. Pobedom nad Donaldom Seroneom.

To nije ni izbliza dovoljno za revanš sa Rusom, prema rečima Habibovog menadžera.

- Jedina šansa da se ta borba desi jeste na ulici. Mekgregor mora da uradi nešto spektakularno. On je go*no, razumete? Konor Mekgregor je jedna od najvećih zvezda zato što je jedan od najvećih skotova - rekao je Abdelaziz.

Nurmagomedov je i direktno odgovorio da ga ne zanima ni ponuda od sto miliona dolara za okršaj sa Ircem u Saudijskoj Arabiji.

Khabib Nurmagomedov Foto: tanjug/AP

- Slušajte, mnogo novca će tu biti za Habiba, ako se bude borio protiv Konora. Ali nije sve u parama, posebno kod Habiba - dodatno je pojasnio Abdelaziz.

Ruski borac iz Dagestana će se u aprilu tući sa Tonijem Fergusonom sa kojim je više puta imao zakazan meč do sada.

On je za sada prvi u liniji izazivača neporaženog Nurmagomedova, mada Abdelaziz ne isključuje mogućnost da do revanša u nekom trenutku zaista dođe.

- Konor mora da zaradi stvari. On je bio šampion, sad mora da radi. Habib stvarno želi da ga natera da to i uradi. Nije bitno ono što priča. Imamo vrlo, vrlo tešku borbu jer svi zaboravljaju na Tonija i otpisuju ga. Habib trenira već tri meseca i ima još dva - istakao je Abdelaziz.

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalabooo

    10. februar 2020 | 16:35

    Nema tu hoce ili nece.... UFC je biznis tako da bice ili ces da se bijes ili ti skidamo titulu trece nema... Mada polako cenim da ce Ferguson da ga iznenadi

  • UFC

    10. februar 2020 | 17:46

    Ne moze da se pobije na ulici jedino u nekom dvoristu gde ima ograde jer bez ograde gde ce drugde Habib nekog da pribije i da zagnjuri glavu u njegovo medjunozje?

  • Devojčica

    10. februar 2020 | 17:48

    MEKREGOR ne moze sa Habibom ni na ulici ni u kavez,ni u reku,niti bilo gde. Habib je zver. Uostalom videli smo prosli put kako je zavrsio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA