Vatrogasac brani titulu šampiona Mediterana!

Srpski bokser Marko Nikolić spreman je da odbrani titulu u Obrenovcu

  • 0

Naš najbolji bokser poluteške kategorije (79,4 kg) Marko Nikolić braniće titulu prvaka Mediterana u najprestižnijoj WBC verziji 20 marta u Obrenovcu.

Marko Nikolić, nekadašnji reprezentativac i prvak države, sada je uspešan profesionalac koji u svojih 25 mečeva nije osetio gorčinu poraza.  Marko je inače i pripadnik vatrogasne brigade Beograd gde svakodnevno spasava živote ljudi iz požara.

Marko Nikolić bokser Foto: Marko Jovanović

Titulu prvaka Mediterana osvojio je 31.5.2019 godine u Beogradu kada je naneo prvi poraz izazivaču iz Italije Adrianu Sperandiu nakon 10 paklenih rundi.

Ovoga puta izazivač je Patrik Bois iz Francuske, nekadašnji profesionalni prvak Francuske i WBF Interkontinentalni šampion, koji ima 15 pobeda, 7 poraza i 1 nerešen meč.

Boksovao je i za titulu prvaka Evrope.

Francuz je bolje rangiran od našeg boksera na nezavisnoj Boxrec rang listi tako da se očekuje izuzetno neizvesna borba.

Marko Nikolić bokser Foto: Marko Jovanović

Ovim putem pozivamo navijače da dođu u Obrenovac i podrže Marka Nikolića u prvoj odbrani titule, izjavo je Nikoličev menadžer Luka Popović.

- Biću maksimalno spreman za meč 20 marta,kao i uvek daću sve od sebe u ringu,i nadam se da će pojas ostati u Obrenovcu.

- Ne sumnjam u svoj stručni tom predvođen Lukom Popovićem i kondicionim trenerom Stevanom Jovanovićem kao ni i u sebe.Na meču biće organizovana humanitarna akcija za Bogdana i Nikolinu kao i kratak muzički program u pauzi između mečeva gde će nastupati Sloba Radanovi - kazao je Nikolić.

Video: Šampion Mediterana Marko Nikolić odgovorio svim hejterima koji misle da nije zasluženo osvojio pojas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA