Skandalozna UFC borba za titulu: Zvižduci publike, bežanje po ringu i "srednjak" za sve

Meč između Adesanje i Romera publika će želeti što pre da zaboravi

  • 19
Džoel Romero Foto: AP/Tanjug
Džoel Romero Romero u šoku zašto Adesanja beži Foto: AP/Tanjug

Iako se očekivao spektakl, Izrael Adesanja i Džoel Romero su razočarali publiku na glavnom UFC 248 događaju!

Toliko da je publika zviždala i glasno negodovala zbog poteza, dok je sudija upozorio obojicu da budu atraktivniji. Na kraju, Adesanja je jednoglasnom odlukom sudija odbranio titulu u srednjoj kategoriji.

Nigerijac je sačuvao sjajan skor od 19:0, ali pitanje je da li će ga publika baš toliko voleti posle ove borbe.

Stiče se utisak da je bežao od rivala koji je srednjim prstom pokušao da ga isprovocira, a isti je i Adesanja pokazao u kameru i tako dao do znanja da ga nije briga što publika zviždi.

- Želeo sam da razmenjujem udarce, ali on se previše bojao borbe. Ljudi su došli zbog prave borbe, a ne da gledaju ljude kako trče po oktagonu. Da su želeli da gledaju trčanje, gledali bi Juseina Bolta - rekao je Romero posle borbe.

U nastavku možete pogledati kako je sve to izgledalo, uz napomenu da smo u ženskoj konkurenciji videli možda i najbolji UFC meč ikada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    8. mart 2020 | 15:00

    yoel = joel pravilan prevod nemoze da bude dzoel.

  • Peraaaa

    8. mart 2020 | 11:26

    Adesanja, smekeru, imao si sansu da isprebijas Romera jer je stajao i cekao da pokazes svoju dominaciju ali kada si osetio njegovu snagu i direkt po sred cela, bezao si kao mala maca... A sudije su tek posebna prica... Ponovo su pokrale Romera, koji je pravi ratnik... Uostalom, publika je rekla svoje i izvizdala Adesanju...

  • @Peraaa

    8. mart 2020 | 12:47

    Kao prvo to je bio overhend ne direkt. A kao drugo onaj ko bezi ne moze da pobedi. Pogotovo sto je ovo BORBA ZA POJAS. Romero je izazivac i ako zeli pojas trebao je da dodje po njega. Ne da ceka Adesanju. Po meni je Romero dobio prve dve runde samo iz razloga sto je zadao par znacajnijih udaraca. Ali nakon toga su presudili Adesanjini niski sutevi. Ne mozes tako da osvojis pojas. Sta mislis da su sudije trebali da kvare Adesanjin neporazen skor zbog Romera od 43 godine kojem je ovo vec 3 borba za pojas, a koji pritom nije uradio nista drasticno da pojas osvoji. Inace navijao sam za Romera ali razocarao je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA