≫ 

Legenda MMA i bivši UFC šampion radi meč u Srbiji

Tokom održavanja spektakla SBC revenge 27, Brazilac Renan Barao postao je član organizacije

  • 0
MMA SBC Revenge 27 Foto: SBC

SBC i prvi čovek ove organizacije Bojan Mihajlović priredili su ljubiteljima borilačkih veština još jedno iznenađenje, čija realizacija kreće u bliskoj budućnosti i donosi u SBC oktagon jednu od najvećih svetskih zvezda u istoriji MMA sporta.

Bivši UFC šampion u bantam kategoriji koji je držao jedan od najdužih pobedničkih nizova u istoriji MMA sporta - 32 uzastopne, Brazilac Renan Barao novi je član SBC organizacije. U proteklih sedam dana Barao je bio specijalni gost turnira SBC Revenge 27! i na veliku radost srpskih boraca trenirao sa njima i pomagao im savetima, tehnikama i sparinzima.

Svoj potpis za ulazak u najbolju regonalnu MMA organizaciju na Balkanu - SBC Renan je stavio u CFK Sportskoj hali u Vrbasu, a premijernu borbu očekuje u Srbiji u toku 2020. Dok je bio svetski UFC prvak Renan je bio rangiran u najbolja 3 "pound for pound" borca i smatran je jednim od najboljih MMA boraca na planeti.

Pogledajte fotografije sa SBC 27 revenge

(D.S./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA