≫ 

Odlične vesti iz UFC, Vajt potvrdio: Toni Ferguson i Habib Nurmagomedov sredinom aprila

Dugo čekana borba makar u prostoriji ne bilo gotovo nikoga

  • 1
khabib nurmagomedov tony ferguson Foto: Profimedia

Tako je bar najavio prvi čovek UFC Dejna Vajt koji kaže da će Nurmagomedov i Ferguson u oktagon 18. aprila, ali će njihova borba biti izmeštena iz SAD.

Još uvek nije poznata lokacija gde će biti održan UFC 249 gde ćemo dobiti odgovor na pitanje da li bar Ferguson može da izađe na kraj sa ruskim "medvedom".

Zbog pandemije korona virusa, u međuvremenu su otkazana još tri događaja u organizaciji UFC, ali oko ove tuče za pojas u lakoj kategoriji vlada previše interesovanja.

- Borba Tonija Fergusona i Habiba Nurmagomedova je i dalje aktivna! To će se dogoditi. Naravno, pratićemo uputstva, da nemamo više od deset ljudi u prostoriji. Nadamo se da će se sve rešiti do aprila, ali ove borbe će biti. Šta god je potrebno, verovatno ne u Sjedinjenim Državama, ali borbe će biti - uveren je Vajt.

Ovog vikenda je trebalo da bude borbi u Londonu, a otkazane su one od 21. marta i 11. aprila. Zatvorene su čak i kancelarije UFC u Las Vegasu.

Inače, borba između Fergusona i Nurmagomedova je već otkazivana nekoliko puta u prošlosti i do sada dvojica mahera u oktagonu nisu stigli da se sastanu pa Nurmagomedov ima 28-0-0, a Ferguson 25-3-0.

- Slušajte, to je ono što mi radimo. Navijači hoće to da vide, borci hoće da se bore. Nisam imao ništa drugo do pozitivne odgovore od boraca, ovi momci hoće da se to nastavi - kaže Vajt.

Podsećamo da je UFC jedna od poslednjih većih sportskih organizacija koja je otkazala svoja dešavanja zbog pandemije korona virusa.

Poslednja borba na UFC 249 između Fergusona i Nurmagomedova je prvobitno trebalo da se organizuje u Barklejs centru u Njujorku.

Video: Habib ranom zorom trenira u pesku, žestoko isprozivao spavalice

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA