≫ 

Habib hoće borbu u afričkoj džungli: Fergusone, smeš li kao Muhamed Ali?

Zanimljiva opcija!

  • 3
Emirates UFC 242 Foto: Tanjug/Ap

Habib Nurmagomedov izneo je zanimljiv predlog za lokaciju borbe protiv Tonija Fergusona.

UFC svet je stao zbog korona virusa, ali je prvi čovek ove organizacije Dejna Vajt najavio da će se borba ipak održati u aprilu, pa makar i bez publike.

Naravno, televizijski auditorijum bi uveliko kompenzovao nedostatak navijača u dvorani, u trenutku kada je sport svuda u svetu stopiran, finansijski momenat bi bio prilično primamljiv za borce i UFC.

Čak četiri puta se otkazivala borba Habiba i Tonija, mnogi se nadaju da će se sada to sprečiti. Dubai je opcija, a Habib nudi drugu lokaciju.

- U Engleskoj ne možemo zbog korone, nećemo ići ni u Rusiju, niti u Aziju. Hm, možda da se borimo u Kongu, ne znam kakva je situacija tamo. Toni i ja bismo mogli da se borimo u džungli, gde se Muhamed Ali borio. Fudbalski stadion u Kongu? Zašto da ne - rekao je Nurmagomedov.

On je morao čak i plan priprema da menja, jer je dvorana u kojoj radi zatvorena na tri nedelje zbog pandemije korona virusa.

Video: Surova priprema Habiba za meč: Pliva uzvodno u hladnoj reci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    18. mart 2020 | 22:54

    Ne može! Afriku čuva Bog od takvih drkadžija koji bi da raseju korona virus svuda po svetu. Ni u Kongo! Niti bilo gde na afričkom kontinentu.

  • Peki

    29. mart 2020 | 22:16

    Ovoga Habiba izgleda samo ja mogu da bijem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA