≫ 

Mejveder odložio povratak u ring posle dve porodične tragedije

Očekivana odluka slavnog Amerikanca

  • 1
Flojd Mejveder Flojd Mejveder Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih boksera svih vremena Amerikanac Flojd Mejveder (43) odustao je od povratka u ring nakon dve porodične tragedije koje su se desile u kratkom periodu.

Svetski prvak u pet kategorija, koji je okončao karijeru sa skorom 50-0, najavio je povratak u ring tokom ove godine.

Bila su planirana dva meča, pri čemu jedan protiv UFC borca Habiba Nurmagomedova, međutim, nakon što je u kratkom vremenu doživeo dve porodične tragedije, od povratka u ring za sada neće biti ništa.

Prošle nedelje njegova bivša devojka Žozi Heris (40), s kojom ima troje djece, pronađena je mrtva u svom automobilu, dok je njegov ujak i trener Rodžer preminuo u sredu u 58. godini.

Mejveder i Hersova imali su buran odnos, a slavni bokser je 2010. osuđen zbog porodičnog nasilja zbog koga je dva meseca proveo u zatvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UFC

    20. mart 2020 | 07:06

    Ama ljudi to protiv Habiba uopste nije ozbiljna prica. Habib kada je pricao nedavno o ovome rekao je da bi pristao al pod uslovom da rade 11 rundi u boksu i 1 rundu u mma. To se definitivno nece desiti jer Flojd nikada nece uci u mma ring zato nista od toga. Prica Mejveder - Habib je nesto sto je Flojd poceo odmah nakon Habibove pobede nad Konorom jer je video da je Habib sad glavna zverka u UFC i da ce svi o njemu da pricaju. Inace ta borba nema smisla. Habib je smesan protivnik za Flojda sto se boksa tice. To bi mu bila bukvalno najlaksa borba u karijeri bez polemike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA