≫ 

Fjuri i Vajlder opet ulaze u ring! Poznat i datum treće epizode bokserskog spektakla

Dvojica rivala jedan protiv drugog početkom jeseni

  • 0
Fury Wilder Boxing Foto: Tanjug/AP

Tek što su se "ohladile rukavice" od revanša, sprema se treći okršaj Amerikanca Dionteja Vajldera i Britanca Tajsona Fjurija prenose mediji sa Ostrva.

Treći boks meč dvojice velikih šampiona će biti održan trećeg oktobra u Las Vegasu, pa će "Kralj Cigana" ovog puta biti u ulozi branioca WBC titule koju je preuzeo od Vajldera.

Vajlder je prema pisanju Atletika od samog poraza tražio način kako da se revanšira Fjuriju i premda se pisalo da će borba biti na leto, sva je prilika da će tek pred kraj godine.

Korona virus bi delom mogao da utiče na ovakav splet događaja, ali gotovo sigurno neće uticati na odlaganje ili otkazivanje meča.

Podsećamo da je Fjuri pobedio Vajldera tehničkim nokautom u sedmoj rundi kada je Mark Briland bio prinuđen da baci peškir u ring.

Amerikanac je tog 23. februara doživeo prvi poraz u profesionalnoj karijeri, dok je u prvom okršaju njega i Fjurija, decembra 2018. godine odlukom sudija bilo nerešeno.

Video: Vajlder: Može da ke*** šta hoće! Fjuri: Provocirao me je da ga nabodem

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA