≫ 

Uzimao sam žablji otrov, bilo je to intergalaktičko iskustvo: Još jedno šokantno priznanje Gvozdenog

Majk Tajson nastavio da otkriva mračne tajne

  • 3
Majk Tajson Foto: Youtube printscreen/ BT Sport Boxing

Legendarni američki bokser Majk Tajson počeo je poslednjih nedelja često da iznosi detalje iz svog intimnog života i priča o demonima prošlosti koji ga prate.

Nedavno je čak izjavio da što je duže živ to je i spremniji da umre, a u poslednjoj emisiji "Hotboxin s Majkom Tajsonom", prisetio se i kako su izgledale večeri u kojima je partijao tokom karijere.

- Krenuo sam u jedan klub u Finiksu, a Snup Dog je pošao na snimanje neke emisije i pojavio se sa sopstvenim autobusom kod mene. Izašao je i kada me je video, samo smo ušli i tamo smo sledeća dva sata pili i pušili travu - rekao je Tason, a Snup Dog se nadovezao na sve:

- To su bili počeci moje karijere. Izvinjavam se fanovima.

Govorio je Gvozdeni Majk i kako je na njegov život uticalo to što je koristio psihodelični otrov žaba.

- To mi je promenilo kompletan život. Koristio sam tu drevnu medicinu i bilo je to nezamislivo, intergalaktičko iskustvo. Odem na nebo, mrtav sam. Uzmem to, udahnem, izdahnem i umrem. Zaista sam bio mrtav. Nisam postojao, nisam to bio ja. Bio sam veoma uplašen i poslednji put kada sam to uzeo, želeo sam neku moć. Kada sam završio s tim, shvatio sam da želim da pobegnem od strahova. Trebala mi je ljubav i zaljubio sam se u golubove - istakao je Tajson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA