• 20

Bokserski šampion savetovao ljude kako da biju žene kada im zvocaju u karantinu i napravio skandal

Sada je odlučio da se izvini, a britanski mediji su konstatovali da "nije baš najbistriji"

  • 20

Bili Džo Saunders, svetski šampion u boksu koji se takmiči u supersrednjoj kategoriji pokrenuo je pravu buru u Velikoj Britaniji svojim komentarom da treba koristiti ženu umesto džaka, kada vam dosadi u karantinu.

Zbog ozbiljnog problema nasilja u porodici na svim meridijanima, mnogim grupama koje se bore protiv ove pojave, Saundersov komentar nije bio nimalo zaninmljiv i osudili su ga.

Video koji je kružio aplikacijom Vacap, savetuje nekoliko udaraca koje biste mogli da isprobate "ako vam važa žena zvoca, a vi pokušavate da budete strpljivi i hladnokrvi ali posle šestog dana jednostavno eksplodirate".

Predložio je šta da se radi i "ako krene da vam bljuje otrov u lice", te da je "udarcem u vilicu dokrajčite".

Ovo je sve uradio iz šale i tim tonom je i objašnjavao u snimku, ali se "pozabavio" potpuno pogrešnom i previše osetljivom tematikom. To je vrlo brzo shvatio i sam Saunders.

- Nikad ne bih dopustio nasilje u porodici, a ako bih video da muškarac udari ženu, smrskao bih ga u komadiće. Imam ćerku i da neki čovek samo prstom nju takne, to bi bio kraj. Izvinjeavam se ako sam uvredio žene, ostanite blagoslovene - napisao je Saunders.

Saunders je, podsećamo, kao i većina drugih sportista, primoran na samoizolaciju zbog pandemije korona virusa.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19.

Video: Srpska fudbalerka zarobljena u SAD, američka porodica je ugostila kao svoju

(M.LJ)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Magla

    Jadnika, mnogo puta je udaren u glavu, zna da treba nešto da se digne na ženu, samo ne može da pogodi šta.

  • 👌🏼

    On je samoio u boksu, spirtu a tako je i sampion u zaostalisti u mozgu gdje psihologija ima podosta posla. Mozda je od udaraca u glavu poremetio redosljed kuglica u njoj. Jadno

  • zora

    Evo jedne stare koja vazi za ovog naduvanog tipa. UM caruje, snaga klade valja. Verovatno ce se prepoznati.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima