≫ 

Izvedite vojsku na ulice, oni što krše izolaciju nam se rugaju: Mekgregor traži najstrože mere

Po njegovom mišljenju, samo ekstremne mere završavaju posao

  • 0
Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Irski MMA borac Konor Mekgregor važi za momka sa čeličnom pesnicom u oktagonu, ali sada preporučuje nešto slično i na ulicama.

Zbog pandemije korona virusa u svetu, Mekgregor je ostao bez rođake pre nekoliko dana, donirao je značajnu sumu novca, ali misli da to nije dovoljno, pa je pozvao vlasti u Irskoj da izvedu vojsku na ulice kako bi se poštovale mere izolacije, odnosno karantina.

Vlada Irske je u petak objavila da ljudi treba ostanu u kući dve nedelje pod uslovom da njihov izlazak ili put negde nije apsolutno neodložan.

- Ako ne uđete u igru ne možete da pobedite. Mi smo ušli u igru, a samo strogim metodama možemo da pobedimo. Moramo time da se vodimo i molim se zbog zdravlja svih nas da to radimo. Međutim, ne možemo se oslanjati na sreću. Apelujem na državu na izvede naše snage odbrane. Naša vojska je spomenuta kao mogućnost i pomoć za 15.000 policajaca, ali samo ako je neophodno. E pa neophodno je - tvrdi Mekgregor u obraćanju.

Upoređuje i nepoštovanje pravila izolacije sa ruganjem i konstatuje da neodgovorni time ugrožavaju bezbednost čitave nacije. Konor je pozvao i da se zatvore svi aerodromi, koji su još uvek otvoreni, mada je većina letova otkazana.

Da podsetimo, Mekgregor je donirao milion evra u vidu opreme za bolnice u Dablinu. Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19.

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA