"Gradi se ostrvo za UFC, oktagon će biti na plaži": Vajt ima novi plan kako da održava borbe

Ako ima dodira s realnošću, reklo bi se da je dobra ideja

  • 3
Dejna Vajt Dejna Vajt, Foto: Printscreen Youtube

Nedeljama unazad se govorilo kako UFC 249 neće biti otkazan i kako će se održati uz nezapamćene mere bezbednosti i na kraju je ipak pomeren za 9. maj i premešten u Džeksonvil.

Toni Ferguson i Džastin Gaetje bi tada trebalo konačno da ukrste pesnice, a sada stižu nove ideje iz organizacije Dejne Vajta koji tvrdi da će junske okršaje organizovati na "Ostrvu borbi".

Od kada je izbila kriza sa korona virusom, Vajt pokušava da nađe načine kako da nastavi sa radom. S obzirom na to da su granice SAD zatvorene zbog virusa, "Ostrvo borbi" (Fight island) je rešenje za borce koji ne mogu da uđu u zemlju.

- Od 9. do 23. maja ćemo imati četiri predstave. A onda u junu možemo da počnemo i sa internacionalnim borbama na ostrvu. Stavljamo oktagon na plažu. Biće posebnih uslova za trening, hotela. Celo ostrvo će biti izgrađeno, kompletna infrastruktura da bi UFC došao i organizovao borbe tamo. Ne žuri mi se da vraćam navijače u arenu. Znam da možemo da uradimo sve bezbedno i bez navijača - kaže Vajt.

Podsećamo, UFC 249 je prvo pomeren iz Barklejs centra, spominjalo se da će biti na zaštićenoj zemlji rezervata, pa su onda ESPN i Dizni urgirali da se odloži i to je učinjeno.

Video: Urnebesni snimak hapšenja UFC zvezde: Popio sam jedno piće, danas ranije u toku dana

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • supergnu

    25. april 2020 | 16:57

    Koliko dobroh borbi brate, neverovatno. Na zalost, bez publike...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

  • B

    26. april 2020 | 13:40

    @ogranicen kao terasa. Ti ocigledno nisi nikad gledao mma borbu cim mislis da je to toliko brutalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA