≫ 

Bila je striptizeta, muž hteo da je ubije zbog Plejboja, sada je najveća UFC zvezda bez ijedne borbe

Priča o jednoj od najpoznatijih ring devojaka - Britni Palmer

  • 0
Britni Palmer Foto: Guliver/Ethan Miller/Getty Images

Za Britni Palmer kažu da je "najveća zvezda UFC-a bez ijednog upućenog udarca", i verovatno su u pravu!

Atraktivna Amerikanka je već 15 godina vodeća ring devojka bez koje su najveće borbe praktično neizvodljive. Koliko publika čeka same borce da se pojave u ringu, toliko ih "radi" neizvesnost pre nego što se Britni pojavi sa brojem u ruci.

Iza sebe ima neverobvatnu životnu priču - od striptizete, slikanja za Plejboj, fizičkog napada od strane muža od kog je jedva pobegla, do ikone UFC-a pravom smislu te reči.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Brittney Palmer (@brittneypalmer) on

Rođena je u junu 1987. godine u San Dijegu i kao mala se preselila u Las Vegas. S obzirom na atraktivan izgled koji joj je priroda dala, Britni se odlično snašla u "gradu greha." Posao striptizete joj je bio među prvima, a istovremeno je plesala i u određenim predstavama.

Takođe, bila je pomoćnik mađioničara. Agentima na lepe devojke nije dugo trebalo da je primete i Britni je postala član WEC (World Extreme Cagefighting). Organizacija u kojoj su svojevremeno bilo i Hose Aldo i Donald Serone.

Detalj koji joj je promenio karijeru desio se 2006. godine kada je UFC kupi WEC i Palmerova je završila u najmoćnijoj MMA organizaciji. Od tada, zajedno sa Arijani Selest, UFC ne može da se zamisli bez nje.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Brittney Palmer (@brittneypalmer) on

Traumatičan trenutak u njenom životu dogodio se kada je imala 21 godinu. Doživela je saobraćajnu nesreću i nije mogla da hoda sedam meseci. Za to vreme je naučila da slika i već 10 godina to joj je hobi.

Nekoliko puta je napravila i svoju izložbu, a u međuvremenu je svoj seksiplil iskoristila da se "ugura" u svet modelinga. U tome jjoj je pomogla i odluka da se slika za Plejboj.

Pre pet godina, odnosno 2015. Palmerovu je napao bivši suprug Aron Zalevski koji je bio ljubomoran na njenog "lepog" menadžera. Nekako je uspela da pobegne i vrlo brzo ga ja prijavila policiji.

Britni Palmer Foto: Guliver/Ethan Miller/Getty Images

Tokom karantina je privukla pažnju i setom fotografija koje je uradila zajednoi sa Rejčel Mone i pomenutom Arijani Selest. I tada je još jednom pokazala zašto godinama unazad proslavlja UFC.

U nastavku pogledajte galeriju seksi fotografija Britni Palmer:

Video: Nekom srećniku je stvarno bila noć veštice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA