Mejveder kakvog do sada nismo videli: Prvi put pričao o smrti bivše devojke, ujaka i korona virusu

Američki bokser otvorio dušu posle dosta vremena

  • 0
Flojd Mejveder Foto: Instagram/Floyd Mayweather

Legendarni američki bokser Flojd Mejveder otkrio je svoju malo poznatu emotivnu stranu kroz srceparajući video koji je postavio na društvenim mrežama u kojem se dotakao ličnih problema, kao i aktuelne pandemije korona virusa.

Mejveder kaže da teško podnosi trenutna dešavanja, posebno nakon što je u martu doživeo dvostruku traumu zbog smrti bivše devojke Džejsi Heris i njegovog ujaka i trenera Rodžera Mejvedera.

- Nisam imao priliku do sada da izađem ovako u javnost i ispričam šta mi je na duši. Nosim se sa dosta problema, posebno sa smrću majke moje dece, moje bolje polovine, dobre žene i dobre osobe. Tu je i bol zbog smrti dragog trenera, ujaka, očinske figure. Rodžera. S dosta toga se nosim i nikome do sada to nisam pričao - počeo je Mejveder.

Njegova bivša devojka i majka troje njihove dece pronađena je mrtva u automobilu u Kaliforniji sredinom marta. Njihova veza bila je burna, a Flojd je 2010. godine proveo dva meseca u zatvoru nakon što je osuđen zbog porodičnog nasilja.

Samo nekoliko dana kasnije Mejvedera je zadesila nova muka - ujak mu je preminuo u 58. godini.

- Sve to me je jako potreslo. Boli me i što vidim kroz šta svet trenutno prolazi. Želim da se svi držimo zajedno i nastavimo da verujemo. Niko nije savršen. Nisam ni ja, ali se trudim da budem perfekcionista svakog dana. Grešim kao i svi drugi, ali se trudim da budem bolji čovek. Ovde sam da pomognem da čitav svet postane bolje mesto za život - istakao je Mejveder.

Josie Harris, Floyd Mayweather, Flojd Mejveder Foto: AP/Tanjug/Youtube/djvlad

Flojdovo lično bogatstvo procenjuje se na gotovo 500 miliona evra, a on kaže da je spreman da deo tog novca upotrebi za pomoć najugroženijima.

- Imajući u vidu sve šta se dešava nastaviću svoju ulogu. Nemam potrebe nikom da se dokazujem. Mogu da uradim dosta stvari iza zatvorenih vrata. I nije sve u parama. Novac kojeg se odričem biće iskorišćen da se ljudi prehrane, posebno oni koji nemaju ništa u ovoj teškoj situaciji. Nastaviću da pomažem i neču pričati o tome. Važno mi je da bog zna da činim dobra dela. Zato poručujem svima širom sveta da ih volim i da ću uvek biti tu za svoju zemlju - poručio je Flojd Mejveder.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA