≫ 

Duže je trajao uvod nego borba: Nganu isprebijao Surinamca za 20 sekundi pa poslao ljutitu poruku

- Nervira me sve ovo, trebalo je da se borim za titulu - poručuje Kamerunac

  • 1
Frensis Nganu Ekspresno odrađeno: Frensis Nganu; Foto: Tanjug-AP

Frensis Nganu je nastavio svoj fantastični niz pobeda još jednim nokautom. Surinamca Žairzinja Rozenstruka savladao je za samo 20 sekundi i izrazio nezadovoljstvo što se noćas nije borio za titulu.

Rozenstruk je bio vrlo glasan u najavama ove borbe, ali je na kraju poklekao već nakon što je Kamurunac odradio prvu seriju. Levi kroše seo je na bradu, a levi aperkat samo potvrdio ono što je već prvi udarac odradio.

Tako je neslavno prošla borba koju je Žairzinjo sam tražio, a UFC mu ispunio želju. Nganu nije bio glasan pre borbe, njegova prognoza je bila jasna i upravo to što je najavio se i dogodilo.

- Čim sam video da me je prozivao, znao sam da ne zna šta radi. On ima puno potencijala, ali mora da ide korak po korak. Nije bio spreman na ovo. Moj trener i ja smo 15 nedelja radili na kombinacijama za ovu borbu i imao sam posloženo sve šta treba da uradim u ovoj borbi. Ova pobeda je trijumf timskog rada - rekao je Nganu posle meča.

Četvrta nokaut pobeda u nizu, a fascinantno zvuči podatak da je za sve njih u borbi ukupno proveo tek dva minuta i 42 sekunde. Niz vredan napada na titulu koji kako stvari stoje još neko vreme neće dočekati.

Frensis Nganu Nokautirani Žairzinjo; Foto: Tanjug-AP

- Nervira me situacija u ovoj diviziji. Očekivao sam da ću se boriti za titulu, ali to se nije dogodilo. Tražili smo da ova borba bude za privremenu titulu, ali to nisu hteli da prihvate. Da budem iskren, ne znam gde je divizija u ovom trenutku. Na meni je da idem borbu po borbu do kraja ugovora - poručio je Nganu.

Kamerunac, kao i fanovi, može samo da se nada da će se situacijarazrešiti što pre i da će onda dobiti svoj zasluženi napad na titulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA