≫ 

Sudija je smrdeo na alkohol i cigare, testirajte ga na drogu! Kruz poludeo posle poraza od Sehuda

Trideset petogodišnji MMA borac Dominik Kruz imao je pritužbu na sudiju borbe sa Henrijem Sehudom na UFC 249 u bantam kategoriji u Džeksonvilu

  • 1
Foto: Printscreen Youtube

Sehudo je pred kraj druge runde kolenom u glavu odgovorio na loš napad Kruza, a onda mu je prišao i sasuo mu baražnu paljbu udaraca pre nego je sudija prekinuo borbu.

Zbog pandemije korona virusa, na snazi su bile posebne mere zaštite pa su svi oko oktagona imali rukavice i maske - svi izuzev sudije Kita Pitersona koji je bio bez maske i sprečio je dalje udarce šampiona Sehuda.

- To je bio prerani prekid, sto posto sam siguran u to. Voleo bih da ponekad imamo odgovornije sudije - rekao je Kruz, a onda otišao još dalje u svojoj kritici.

- Tip je smrdeo na alkohol i cigare, ko zna šta je on radio. Definitivno. Voleo bih da i sudije testiraju na drogu! Znam da je Herb Din dobar, on je jedan od najboljih, a kada sam video ovoga odmah sam se zapitao da li mogu da uložim veto i dobijem novog sudiju - rekao je Kruz.

Na kraju je ipak priznao pobedu rivalu koji je iskoristio trenutak i pokazao da je bolji.

- Ja nisam neko ko izmišlja izgovore, jer ako staviš sebe u situaciju da dozvoliš sudiji da nešto zabrlja u finišu, onda neka bude tako - rekao je Kruz.

Video: Naša Marijana prevaspitala Federera: Izribala ga je za psovke, uzeo je tajm-aut posle ovoga!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    10. maj 2020 | 18:28

    Sudija se alkoholom i cigarama štitio od Corone.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA