≫ 

Talasi izbacili telo mrtvog rvača, poslednje reči su mu bile: Spasite mi sina...

Šed Gaspard je nestao pre dva dana pošto je upao u jaku morsku struju

  • 1
Šed gaspard Foto: Tanju/Ap

Tužna vest stiže iz SAD gde je policija identifikovala telo muškarca kojeg su talasi izbacili na obalu plaže Venis u Los Anđelesu. U pitanju je bivša rvačka zvezda Šed Gaspard (39), koji je dva dana ranije nestao u moru dok je plivao sa sinom na priličnoj udaljenosti od obale.

Spasilačke patrole uspele su da spasu Gasparda juniora, ne i oca koji se poslednjim atomima snage borio za život sa velikim talasima.

Prema rečima dvojice spasilaca koji su im prvi pritekli upomoć, Šed je žrtvovao svoj život kako bi njegov sin Araja bio izbavljen, iako je postojala šansa da i on bude izvučen iz podivljalog mora.

Ipak, on je spasiocima gestikulirao da najpre izbave njegovog sina, pošto je bio bliže obali, pa tek onda da se vrate po njega.

Ta odluka ga je koštala života. Minut kasnije, koliko je trebalo spasiocima da zbrinu njegovog sina, Šed se izgubio pod talasima, nestao je iz vida patroli pošto ga je ogromni talas potopio, a njegovo telo isplivalo je tek dva dana kasnije.

Šef obalske straže Keniši Heket ispričao je lokalnim medijima dramu sportiste i njegovog sina, koja se, nažalost, završila tragično.

- Njegove poslednje reči su bile "spasite mi sina, odvedite ga na sigurno" - kaže Heket, koji je dodao da se more iznenada uzburkalo baš u trenutku kada su rvač i njegov sin plivali.

Spasilačke patrole su nakon nestanka rvača dva dana pretraživale mesto gde se utopio, sve manje nade je bilo da će uopšte biti nađen, a onda je jedan slučajni prolaznik uočio beživotno telo na obali i obavestio policiju.

Video: Ronioci izvukli telo mladića iz Zlatarskog jezera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🍕

    21. maj 2020 | 13:14

    Dobro da mu zadnje reči nisu bile: Čuvajte mi Jugoslaviju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA