≫ 

Mekgregor se hvalio da je najveći u MMA, Habib ga opako spustio: Najveći si borac u istoriji Tvitera

Nastavljen je sukob između Konora Mekgregora i Habiba Nurmagomedova van oktagona

  • 1
Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

U oktagonu su se poslednji put susreli još oktobra 2018. godine na UFC 229 kada je Nurmagomedov isprebijao Irca i ostao neprikosnoven u lakoj kategoriji.

Međutim, prepucavanje su od tada nastavili preko Tvitera i Instagrama i uglavnom ga započinje Irac bez posebnog povoda. Ovog puta je momak koji ima skor 22 pobede u 26 borbi izostavio Rusa koji je nepobediv: 28-0-0.

- Niz najvećih u istoriji ovog sporta (GOAT). U dve divizije i šampionski status u jednoj, Anderson Silva je broj 1, on je MMA GOAT. Kroz tri divizije, šampion u dve, ja sam na drugom mestu, a možda sam i izjednačen sa njim (Silvom). Međutim, još sam aktivan i prvo mesto je rezervisano za mene kada završim karijeru. I to lagano - napisao je Mekgregor.

Nurmagomedov mu nije ostao dužan i odgovorio mu je u subotu uveče.

- Predao si u pero kategoriji, predao si u lakoj kategoriji i predao si u velteru, nikada nisi odbranio UFC titulu, predao si se više puta nego Žorž Sent-Pjer, Spajder i Bouns zajedno. Ti si najveći UFC borac u istoriji tvitera - rekao je Nurmagomedov.

Mekgregor je prethodno svrstao Džona Džonsa i Žorža Sent Pjera na treće ili četvrto mesto (imao nedoumicu). Oglasio se potom i Džons koji je objavio spisak boraca koji su branili titule i pitao je Mekgregora gde je.

Video: Sledeći je Habib: Sprema se novi istorijski okršaj

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    24. maj 2020 | 16:59

    Smešan lik, cirkuzant, čim naidje na malo ozbiljnijeg borca tapka i predaje. Daleko je on od vrhunskih boraca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA