Najseksi UFC takmičarka suspendovana na godinu dana

Razlog su nedozvioljene supstance koje je koristila

  • 0
Rejčel Ostović Foto: instagram.com

Od trenutka kada je Rejčel Ostovič debitovala u UFC krajem decembra 2017. godine, svima je bilo jasno da će privući veliku pažnju javnosti - pogotovo muškaraca!

Kada je vidite, shvatićete i zašto, jer je Rejčel jedna od najatraktivnijih UFC takmičarki koja istovremeno "radi" i kao top model.

Međutim, fanovi će na njene nastupe morati da sačekaju još godinu dana s obzirom na to da je Rejčel nedavno suspendovana zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci - ostarina i GW1516.

Ostovičeva, koja je američko-havajsa takmičarka, 2018. godine je prošla kroz pravu torturu kada je bivši muž pokušao da je ubije krajem novembra.

- Pretukao me je nakon večere. Udario me u glavu, lice, rebra... pala sam na pod. Povratila sam nekoliko puta, iskašljavala sam krv. Borila sam se da dođem do zraka, pobegla sam preko balkona sva krvava. Jagodična kost mi je bila slomljena - rekla je Rejčel američkim medijima tada.

U nastavku pogledajte i njene fotke i uverite se zašto je jedna od najsekski takmičarki u MMA svetu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA