≫ 

Tajson izgleda zastrašujuće pred 54. rođendan: Brutalan novi snimak sparinga "Gvozdenog" Majka

Još proletos je počeo sa ozbiljnim treninzima, početkom maja je izgledao opako, sada je sve podigao na viši nivo

  • 12
Foto: Printscreen Instagram

Majk Tajson, legendarni bokserski teškaš nastavio je da objavljuje video snimke svojih treninga i deli ih sa svojim pratiocima i svaki put uspe da začudi načinom kako napreduje.

"Gvozdeni" Majk je na pragu 54. rođendana, u jednom periodu svog života je imao ozbiljnih problema sa viškom kilograma, ali je sada to sve iza njega i deluje kao da bi mogao da ukrsti rukavice sa upola mlađima.

Na osnovu snimaka, jasno je da se u ovoj "koži" daleko bolje oseća i da ćemo ga uskoro videti u ringu. On je to najavio nekoliko puta, a u vezi sa tim povratkom bilo je mnogo različitih spekulacija.

Od boks meča sa Ivanderom Holifildom do humanitarnog okršaja egzibicionog karaktera kakav je najavljivao i sam Majk. Ako je zaista i nameravao da taj meč bude egzibicioni, onda bi verovatno i ovi treninzi bili bar nešto laganiji. Uverite se i sami u videu ispod.

 
 
 
View this post on Instagram
Training smarter every day. @smartcups SmartCups.comA post shared by Mike Tyson (@miketyson) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    23. jun 2020 | 20:52

    Jedan,jedinstveni i neponovljivi Majk Tajson💪

  • Gasa

    23. jun 2020 | 21:11

    Ma svaka mu cast!

  • Igor Obrenovac

    23. jun 2020 | 21:43

    Veliki sam fan Majka Tajsona, svaki dan obavezno pogledam par njegovih borbi. Da bi shvatili zasto je najbolji svih vremena morate znati par stvari o njemu. Majk je visok samo 178cm, a tukao se sa zverima od 190 do 200cm visine, na to dodajte i raspon ruku i shvaticete koliko je bilo tesko udariti te grdosije. Najmljadji sampion teske kategorije, imao je 20 godina kada je osvojio svoju prvu titulu. Godinu dana kasnije objedinio je sve tri titule. Kada se pojavio tukao je sve te velike sampione teske kategorije, Berbika, Spinksa, Bruna, Takera. Prvi poraz doziveo je posle 37 pobeda, u jednoj cudnoj borbi protiv Daglasa. Dosao je nespreman, ali bacio je Daglasa na pod 15-20 sekundi pre gonga, a sudija je izbrojao samo do 8 u trenutku gonga. Kasnije je Daglas dobio tu borbu. Nije taj poraz poremetio Majka, usledile su 4 pobede i onda sukob sa menadzerom, namestena afera za silovanje i robija. Imao je fantasticnih 41-1. Posle zatvora vratio je jedan pojas, ali nije bilo vise one brzine, nije to bio isti Majki. Posebno je bio bolan kraj karijere kada je ulazio u borbe da izgubi i zaradi neki dolar samom pojavom u ringu. Uradio je dosta, mogao je mnogo mnogo vise. Omiljena tri nokauta protiv Frejzerovog sina, Berbika i Tony Tubsa. Izvinite na opsirnosti. 💪💪👊👊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA