≫ 

Srpkinja se bori za WBO titulu protiv neporažene šampionke: Nina obećava spektakl i iznenađenje

Očekuje nas spektakl

  • 0
Nina Radovanović Foto: Bokserski savez Srbije

Srpska bokserka Nina Radovanović probaće da preuzme pojas u bantam kategoriji od neporažene bokserske šampionke iz Danske Dine Torslund.

Dankinja do sada ima 14 pobeda, od čega šest nokautom, dok naša Nina ima 14 pobeda, tri poraza i tri nokauta, a borba njih dve je zakazana 26. septembra u Struer Enerdži parku.

Dina će se pred domaćom publikom boriti peti put, dok će treći put braniti WBO pojas od kada ga je osvojila protiv Džesike Areguin Munjoz 2018. godine.

- Srećna sam što se opet borim posle više od godinu dana od poslednje borbe. Motivacija mi je samo porasla i radujem se tome. Nina Radovanović je odlična bokserka, trenira jako i znam da će probati da me pritisne, ali u tome neće uspeti - rekla je Torslund.

Ona se poslednji put borila juna 2019. godine protiv Ejpril Adams, ali tvrdi da će biti spremnija nego ikada za našu takmičarku. Nina ima 28 godina i bila je šampionka u IBO kategoriji, a borila se i za pojaseve u WBC.

- Uzbuđena sam što ću se boriti protiv Dine. Gledala sam nekoliko njenih borbi i deluje da imamo sličan temperament. Dobra je i verujem da će borba biti atraktivna - rekla je Nina.

Ona dodaje da će iskustvo izvući i nekolicine borbi za titulu koje je imala tokom karijere i da će to iskoristiti u svoju korist.

Borba će biti održana u posebnim uslovima zbog pandemije korona virusa, a organizatori kažu da će u svim aspektima organizacije biti primenjena pravila predostrožnosti.

Video: Nekada je pušila i opijala se, ali je načinila veliki preokret u životu i postala šampionka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA