≫ 

Kormije objavio da ide u penziju: Danijel posle tuče s Miočićem završio u bolnici zbog povrede oka

Povreda oka koju je zadobio u borbi ispostavila nezgodnom, a naveo je da je karijera bila lepa dok je trajala

  • 1
Stipe Miočić i Danijel Kormije Miočić bode Kormijea u oko prstima, Foto: Youtube Printscreen

To se može zaključiti i iz njegove izjave jer 41-godišnji UFC teškaš kaže da mu je u levom oku "sve crno".

Kormije i Miočić su se borili na UFC 252 po treći i verovatno poslednji put jer je Kormije rekao da će se posle ovoga penzionisati, uprkos tome što je prošlog avgusta rekao da želi treću borbu kako bi se revanširao Miočiću za poraz iz druge borbe.

Prvi put su se dva ista borca sastala jula 2018. i tada je Kormije bio bolji, da bi u nedelju sa 49-46, 49-46 i 48-47 to bio Miočić.

Ključna tačka u trećoj borbi desila se u trećoj rundi kada je Miočić "bocnuo" protivnika u oko, što je promaklo sudiji Marku Godardu.

- Ne mogu da vidim. Uradio je dobar posao, uspevao je da me uhvati u klinč i drži me uz ogradu i verujem da je to pravilo razliku u tesnim rundama. Ne mogu da vidim ništa na levom oku, sve mi je crno, ali šta je tu je. Rekao sam Marku za to, ali on je odgovorio kako je mislio da je to bio udarac i tek kasnije je pregledao usporeni snimak - rekao je Kormije posle borbe.

Kasnije je otkriveno i da je odveden u bolnicu da bi se procenilo stanje povrede.

- Bezveze je kad izgubiš dve borbe u "trilogiji", tužno je kad si u toj poziciji, ali izaći ću na kraj sa tim kao što sam izlazio i u prošlosti. Ne interesuje me da se borim ni za šta drugo osim za titule, a njih ne verujem da će biti ubuduće, tako da je to to za mene. Dugo je trajalo i bilo je lepo. Odradio sam poslednju borbu u teškoj kategoriji i bila je prilično dobra - zaključio je Kormije.

Video: Sledeći je Habib: Sprema se novi istorijski okršaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA