≫ 

Ražnatović udario još jednu recku, nokautirao Ukrajinca u drugoj rundi!

Nije Kozakov bio pretnja

  • 69

Srpski bokser Veljko Ražnatović odneo je još jednu pobedu u ringu, još jednu nokautom pošto je na vrhuncu večeri "Bokserske revije" u Novom Beogradu porazio ukrajinskog borca Denisa Kozakova.

Ražnatović je opravdao ulogu favorita, potukao je fizički daleko inferiornijeg rivala koga je dugo otvarao levim direktima u prvoj rundi, a onda snažnim desnim krošeom, sredinom druge runde, stavio tačku na meč.

Kozakov se više nije vraćao u meč.

Ukrajinac se nije pokazao kao ravnopravan takmac, moraće Veljko da se fokusira na jače izazivače kako bi održao visok nivo forme ubuduće.

Sjajan je bio nokaut Ražnatovića, a spektakularan njegov ulazak u ring, koji je ispraćen desetinama baklji, kosovskim motivima i pesmama, što je već postalo zaštitni znak srpskog boksera i njegove karijere.

Pogledajte i taj trenutak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    4. septembar 2020 | 22:43

    Jel ima sutra slavlje ispred skupštine

  • Uaaaaa

    4. septembar 2020 | 23:41

    Pa ovaj dosao u ring nokautiran,da ga promašiš pašće

  • ja

    4. septembar 2020 | 22:30

    Visi od njega za glavu, domet ruku verovatno 20 cm duzi, verovatno i kategoriju je iznad. Namestaju mu borbe i protivnike. Vervatno ce i osvojiti neku evropsku titulu u kljmnjr verziji, i tako odraditi karijeru u namestenim mecevima i namestenim titulama. Nece on ni prici pravom boksu, jer to znaci patos odmah.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA