≫ 

Policija upala na jahtu Konora od 3 miliona €, pokazivao genitalije ženi s mužem: Detalji hapšenja!

Francuzi prenose reči jednog svedoka

  • 4
Konor Mekgregor uhapšen Foto: Profimedia

Irski MMA borac Konor Mekgregor priveden je u subotu na Korzici zbog seksualnog uznemiravanja, a inostrani mediji 24 sata kasnije donose priču o detaljima ovog skandala!

Naime, Mekgregor je pušten na slobodu posle ispitivanja, ali se navodi da je Irac radio "ključan fizički test" koji je rutinska provedura kada je ovakva situacija u pitanju. Međutim, rezultati će biti poznati tek početkom sledeće sedmice.

S druge strane, "France 3 Corse TV" prenosi reči svedoka koji je bio prisutan u baru gde se sve dogodilo.

- Prema svedoku koji je iste večeri razgovarao s podnosiocem žalbe i kog smo uspeli ispitati, Mekgregor je u pratnji svojih telohranitelja navodno izložio svoje intimne delove mladoj ženi bez njenog pristanka i to u trenucima dok je ona išla prema toaletu.

Navodno, ta žena bila na Korzici sa suprugom na odmoru, a i sam Mekgregor neko vreme odmara i krstari Azurnom obalom na svojoj jahti sa nevenčanom suprugom i decom.

Policija je kasnije, po navodima medija upala na Mekgregorovu jahtu vrednu 3 miliona evra i lišila ga slobode zbog prijave za seksualno uznemiravanje.

Mekgregor je tokom odmora u jednom navratu čak snimljen u kompromitujućoj situaciji sa svojom lepšom polovinom Di Devlin na palubi. Podsetimo, krajem jula se pisalo toj "akciji" kada su ga "paparaci" uhvatili kako ga supruga navodno orlano zadovoljava:

Video: Konor Mekgregor uhapšen u Majamiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    14. septembar 2020 | 09:39

    Nista gore od pijanog Engleza.

  • љиљана

    14. septembar 2020 | 10:56

    Шта год да је по националности, пијаница и кинки.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA