≫ 

Mekgregor najavio novu borbu: Boksovaće s Menijem Pakjaom

Irac je ozbiljan u nameri da se ponovo bori iako se u junu penzionisao

  • 5
Konor Mekgregor

Foto: Tanjug/AP

Čuveni irski MMA borac Konor Mekgregor poručio je da se vraća u ring.

Zvezda UFC-a najavljuje da će "uskoro boksovati sa Manijem Pakjaom na Bliskom istoku", što će biti njegov drugi profesionalni meč u karijeri.

Podsetimo, njega je 2017. Flojd Mejveder savladao tehničkim nokautom u 10. rundi takozvane "najskuplje brobe u istoriji boksa".

- Biće istinska čast voditi borbu sa dvojicom velikana iz moderne bokserske ere - napisao je Mekgregor na Tviteru.

Njegov menadžer Odi Atar, potvrdio je za ESPN da su dve strane u ozbiljnim pregovrima, ali da meč još nije zakazan. Ako bude sve kako se očekuje Pakajo i Mekgregor bi se borili u decembru ili januaru.

Podsetimo, Mekgregor je u junu objavio da se povlači iz borilačke karijere i to treći put, ali izgleda da mu đavo ne da mira da sedi u penziji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Z.

    26. septembar 2020 | 08:35

    I uzeće za tu sprdnju od meča jedno sto miliona.I Mejveder je mogao da ga pobijedi u prvu rundu da je htio.Isto će biti i sa Pakjaom.Zbog publike i gledalaca će ga držati do pred kraj meča i onda nakaut.

  • Hmm

    26. septembar 2020 | 06:41

    Lako je sa njima boriti se,probaj sa Veljkom ako smeš

  • x-XpLoSiivE-x

    26. septembar 2020 | 02:08

    Ovo rade samo da zgrnu lovu od pay per view! Pakojao moze da ga podere ko mace muskatlu u prvoj rundi ali bice isto kao i protiv Mejvedera kada se Flojd poigravao sa njim pa je pred kraj samo malo dodao gas i sudija prekida mec. Flojd dobar 300 a ova prevara od "boksera" 100 miliona. A koliko su organizacije uzele Bog zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA