≫ 

Tajson koristio marihuanu pred javljanje uživo na TV-u?: Jedva sklapao rečenice, glava mu klonula...

Ranije je pričao o tome kako je zloupotrebljavao pojedine opijate, pa se mnogi pitaju je li to i sada slučaj

  • 2
Foto: Printscreen Youtube

Bivši bokserski šampion u teškoj kategoriji Majk Tajson privlačio je poslednjih meseci pažnju ljubitelja sporta video snimcima sa svojih treninga jer planira povratak u ring.

Iako u 54. godini, Tajson je u zastrašujuće dobroj formi, stesao se i spremio za bokserski meč od kog će novac ići u humanitarne svrhe.

Ipak, koliko se dobro spremio za nastup u ringu, toliko je bio "tanak" u pripremi nastupa za televiziju jer se tokom uključenja na ITV u program "Dobro jutro, Britanijo" (Good Morning Britain) videlo da mu nije dobro.

Tajson je pričao usporeno dok je objašnjavao kako se oseća pred borbu sa Roj Džons Džuniorom u novembru.

Ovakvo njegovo izdanje neke je zabrinulo, druge nasmejalo jer se činilo kao da Tajson totalno nije pri sebi, pa su se mnogi pitali da li je pod dejstvom alkohola ili marihuane, o čemu su pisali i strani mediji.

"Gvozdeni Majk" se tokom uključenja iz Los Anđelesa žalio između ostalog i da mu je zvuk u slušalici previše jak, govorio je o pokretu "Black Lives Matter" i nije baš najbolje najavio svoj predstojeći humanitarni okršaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemke

    13. oktobar 2020 | 12:39

    Sasvim je normalno odgovorio na pitanja, svi znamo da covek ima problema sa govorom, a uzimajuci u vidu mozda je i spavao jer je tamo vec bilo kasno, plus malo travice I opaa. Covek je kralj, zivi zivot i duplo stariji od mene izgleda 20x bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA