≫ 

Poznato u kojoj će se kategoriji boriti Mekgregor i Poirije

Dva borca će se sresti u dve kategorije više nego u prvoj međusobnoj borbi

  • 0
Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Konor Mekgregor i Dastin Poirije će se boriti u velter kategoriji. Tako se nešto može zaključiti iz statusa koji je na Twitteru postavio Konorov trener Džon Kavano.

- Gledati Konora kako u poslednje vreme radi MMA runde bio je pravi užitak, ali i edukacija. Fluidnost pokreta i elitni osećaj tajminga i veštine. Dastin je jako napredovao otkako smo se prvi put susreli, ali mislim da je Konor napredovao još više. Vidjeti ih zdrave na 77 kilograma bit će sjajno - napisao je Kavanao u objavi.

To bi značilo kako će se boriti čak dve kategorije iznad one u kojoj su se prvi put susreli. Osim toga, Porijeu će to biti prvi susret s velter kategorijom, dok je Mekgregor u njoj odradio već tri borbe, dvije protiv Nejta Dijaza i jednu protiv Donalda Seronea.

Borba bi se inače trebala održati 23. januara, ali to još uvek nije potvrđeno. Trenutno je zapelo kod mesta održavanja, budući da Konor želi borbu na stadionu u Dalasu, gde bi se mogao pustiti određen broj fanova.

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi

(Telegraf.rs/Fightsite.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA