≫ 

Hrvati dobijaju novu boksersku zver: "Divljak" Babić prebio Britanca, nokautirao ga u trećoj rundi

Komšije nastavljaju da dominiraju u borilačkim sportovima gde imaju nekoliko odličnih boraca

  • 13

Hrvatski bokser Alen "Divljak" Babić zabeležio je šestu pobedu u profesionlanoj karijeri u Londonu i to nokautom u trećoj rundi protiv Britanca Toma Litla.

Babić je od prve sekunde nasrnuo na Britanca kojemu je pre borbe obećao da će ga nokautirati u prvoj rundi. Litl je izdržao do treće, ali nije imao nikakve šanse protiv potpuno razjarenog Babića. Jako ga je Hrvat uzdrmao levim direktom sredinom prve runde, ali Litl je nekako ostao na nogama.

Britanac je malo došao sebi u drugoj rundi u kojoj je Babić dva puta opasno promašio direkt, sli Litl nije uspeo na vreme da reaguje i uzvrati mu. Kako je borba odmicala, Litl se sve teže nosio s Babićevim agresivnim stilom i dalje od treće runde nije mogao.

Alen Babić Babić posle odrađenog posla; Foto: Printescreen

Nakon 50 sekundi treće runde Babić je saterao Litla na konopce i onda ga srušio. Britanac je raširenih ruku pao na pod, što od udarca, što od čistog umora. Sudija je izbrojao do sedam i Litl je nastavio borbu koja se do kraja pretvorila u klasično preživljavanje.

Babić nije spuštao tempo i osetio je da je to kraj pa je nastavio da mlati Litla koji se jedva branio. Pred kraj runde, 22 sekunde pre zvona, uhvatio ga je kombinacijom i Britanc se srušio nakon čega je sudija prekinuo borbu.

Tako je hrvatski bokser i šestu profesionalnu borbu završio unutar treće runde. Svih šest završio je nokautom.

Uspeh Alena Babića novi je uspeh hrvatskog borilačkog sporta koji je sve bolji iz godine u godinu. Komšije se trenutno mogu pohvaliti sa ne koliko top majstora u borilačkim sportovima poput boksera Filipa Hrgovića ili MMA borca Stipe Miočića koji su takođe u vrhu.

Kaska Inter za vodećim timovima Serije A, pre pauze je vezao dva remija, i već od dašanjeg (15.00) meča s Torinom morao bi da uđe u seriju pobeda, kako ne bi uskoro ispao iz trke za titulom. Kvota na keca u Milanu je 1,40, a na kombinazziju 1&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Torino.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    22. novembar 2020 | 16:45

    Realno, mi Srbi nismo talentovani za borilačke sportove. Imamo par solidnih boraca kakve imaju sve prosečne zemlje, a Hrvati su imali i imaju puno vrhunskih. Miočić, Kro kop, Maravić, Cikotić, Hrgović...Ne volim ih ali tako je.

  • SrbskiBek

    22. novembar 2020 | 13:29

    A veljko !?????

  • Boban

    22. novembar 2020 | 12:38

    Ajmo Veljko, Srbine. Pokazi mu šta znaš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA