≫ 

Teror se nastavlja: Strašni Džošua nokautirao Bugarina Puleva u 9. rundi i odbranio sve titule!

Britanca sada očekuje okršaj sa Tajsonom Fjurijem

  • 19
Entoniu Džošua, Pulev Foto: Printscreen/Twitter@futurefights360

Britanski bokser Entoni Džošua demolirao je Bugarina Kubrata Puleva u Londonu i nokautom u 9. rundi odbranio titule u teškoj kategoriji u nekoliko verzija.

Ovo je bila prva velika borba za Džošuu otkako je prebio Meksikanca Endija Ruiza u Saudijskoj Arabiji pre otprilike godinu dana.

Posle sporog starta, Džošua je surovo tukao Bugarina, posebno u trećoj rundi gde ga je čak dva puta slao na patos pa je sudija morao da mu broji.

Pulev je ispeo da se povrati, uzvratio je Džošui u nastavku borbe, i u nekoliko navrata ga uzdrmao. Ipak, Britanac je održavao prednost, precizno udarao i gurao Puleva ka ivici provalije.

Svojom moćnom desnicom Džošua je u devetoj rundi ponovo nokautirao Puleva i to je bio kraj meča.

- Jesam li najbolji na svetu? Mislim da sam najbolja verzija sebe i to je jedino bitno. Spreman sam za sledeću borbu i ako će to biti ona s Fjurijem neka bude. Svima želim srećan Božić - rekao je Džošua u ringu posle borbe.

Time je Entoni samo najavio veliki spktakl koji nas očekuje u 2021. godini, a to je duel sa "kraljem Cigana".

Pobeda nad Pulevim je inače 24. trijumf Enonija Džošue u profi karijeri, a čak 22 je ostvario nokautom.

Jedini poraz u blistavoj karijeri bio je onaj senzacionalni protiv Endija Ruiza u Njujorku u junu 2019. s tim da mu je uzvratio pet meseci kasnije pobedom u Saudijskoj Arabiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stan

    13. decembar 2020 | 10:05

    A dali se secate Stivensona boksera sa Kube ? Bokser nad bokserima , Da mu je bilo dozvoljeno da se bavi profesionalno neverujem da bi Kasijus Klej odnosno ( Muhamed Ali ) uopste mogao bilo kako da mu parira, Jer Kubanski sistem i Fidel Kastro nije dozvoljavao da ide profesionalno Stivenson bi bio sampion nad sampionima u profesionalnom boksu

  • Pp

    13. decembar 2020 | 08:14

    Džošua je dobar bokser, veoma jak fizički, ali je alergičan na udarce...jedini meč protiv nekog ozbiljnijeg protivnika mu je bio protiv ostarelog Klička koji više nije imao snage za 12 rundi i koji takodje ima staklenu bradu. Protiv Ruiza je bio na podu 5-6 puta a čovek je debeo kao sumo rvač. Protiv Fjurija, pa i Vajldera nema šta da trazi, biće nokautiran. Teška kategorija definitivno nije ni priblizno kvalitetna kao što je bila do 2000. godine. Posle toga je Kličko dominirao bez konkurencije.

  • Gm

    13. decembar 2020 | 02:42

    Sve je ovo smesno. Zovite Tajsona da vas osvezi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA