Jutjuber se ogrnuo irskom zastavom, pa uz viski i tompus proziva Konora: Nudim ti 50 miliona dolara

Džejk Pol želi da nastavi svoju karijeru pa sad izaziva najopasnije borce

  • 6
Conor McGregor, Konor Mekgregor, Jake Paul Foto: Profimedia/Christian Petersen / Getty images, Instagram/jakepaul

Poznati Jutjuber Džejk Pol pokušava da iskoristi svoj početni uspeh u bokserskom ringu izazivanjem bivšeg UFC šampiona Konora Mekgregora.

Pol je posle pobede nad bivšim NBA igračom Nejtom Robinsonon počeo javno da proziva Irca, a sada je nastavio i ponudio mu 50 miliona dolara za borbu u bokserskom meču.

- Moj tim vam je jutros poslao ponudu od 50 miliona dolara - rekao je Paul u video snimku.

- Gotovina u iznosu od 50 miliona dolara, dokaz o sredstvima, najveća ponuda za borbu koja vam je ikad ponuđena. Ali bojite se da se borite protiv mene, Konor! ... Kao bokser ste 0-1. Ja sam 2-0 kao bokser .

Mekgregor je i ranije vodio jedan bokserski meč, izgubivši u 10. rundi od bokserske legende Flojda Majvedera juniora u 2017. godini.

Predstavnici Mekgregora i UFC-a nisu odmah odgovorili na zahtev Si En En a za komentarom.

Pun samopouzdanja nakon što je nokautirao bivšeg NBA igrača Robinsona, Pol pokušava da izazove jednog od najopasnijih boraca u istoriji UFC-a.

Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Mek gregor  ima 22-4-0 MMA rekord sa 19 pobeda koje su stigle nokautom.

Kontroverzni irski borac, čiji je nadimak „Notorious“, najavio je povlačenje iz UFC-a u martu 2019. godine, ali se vratio u januaru u boj protiv američkog borca Donalda Seronea, koje je pobedio nokautom u 40 sekundi meča.

Iako je najavio da će se povući u junu, Mekgregor još jednom izlazi iz penzije i trenutno je zakazano da se bori protiv Dastina Poirijea na UFC 257 23. januara 2021.

Pol se dva puta profesionalno borio. U januaru pobedio Jutjubera0Anesona Giba za manje od runde. U novembru je pobedio Robinsona nokautom u drugoj rundi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GG

    16. decembar 2020 | 14:03

    Da sam na Konorovom mestu rekao bi mu 50 miliona nije lose skini kilazu na 70kg i dodji da odradimo mec u oktagonu. Kada se Konor borio sa Mevejderom usao je u ring sada ti frajeru udji u oktagon ako zelis mec.

  • B

    16. decembar 2020 | 13:06

    Nokautirao je bivseg kosarkasa, a ne boksera. I indijanac je odmah poceo visoko da leti.. A ko visoko leti, nisko pada..

  • Srbin

    16. decembar 2020 | 12:31

    Ne volim Mekgregora ni malo, ali ovog kad vidim... Nadam se da će prihvatiti i demolirati ovog cirkuzanta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA