≫ 

Entoni Džošua upitan ko bi od fudbalera bio dobar bokser, njegov odgovor vas neće mnogo iznenaditi

n je takođe naglasio da bi još jedan ekscentrični fudbaler bio sjajan bokser, i naravno, za poznavaoce njegovog lika i dela, nije čudno što je naveden Erik Kantona

  • 2
Entoni Džošua, Kubrat Pulev Foto: Tanjug/AP

Entoni Džošua, upitan ko bi od bivših i aktuelnih fudbalera bio dobar bokser, naveo da bi to svakako bio bivši kapiten Mančester junajteda Roj Kin, te da bi on bio i sjajno rešenje za sve probleme na Old Trafordu u ovim momentima.

- Ako bi morao da odaberem ko bi bio sjajan bokser, onda bi to bio Roj Kin. Mančester junajtedu je potreban neko poput njega da srede svoje probleme i da kaže kako stoje stvari. U boksu, takav tip čoveka je veoma potreban - rekao je Džošua.

On je takođe naglasio da bi još jedan ekscentrični fudbaler bio sjajan bokser, i naravno, za poznavaoce njegovog lika i dela, nije čudno što je naveden Erik Kantona.

Džošua je u 2020. godini boksovao samo jedan meč protiv Kubrata Puleva, a već su krenule velike pripreme za veliki derbi i okršaj sa Tajsonom Fjurijem u godini pred nama.

Video: Brutalno patosiranje u trećoj sekundi meča: Pogledajte nokaut u boksu bez rukavica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA