Rus prebio Jurišića, pa ga tukao i posle meča: Incident u Poljskoj, Musaev bio "željan krvi"

Fudbalskim žargonom rečeno, usledilo je treće poluvreme

  • 5
uroš jurišić Foto: twitter/JHagholm1

Previše testosterona pokuljalo je u oktagonu tokom duela Rusa Šamila Musaeva i Slovenca Uroša Jurišića, a bogami i posle njega, pošto je ruski borac nasrnuo na rivala i posle proglašene pobede jer je želeo "još krvi".

Ovaj incident se dogodio u poljskom Lođu, tokom borilačke večeri "KSW" organizacije, a upravo je duel Musaeva i Jurišića bio jedan od najipčekivanijih, s obzirom na njihovu reputaciju.

Na rakju, posle ujednačene tri runde, Rus je odneo pobedu na poene, i tako popravio svoj skor u karijeri na 15-0. Međutim, kao da je sa Slovencem imao neraščišćenih računa, pa je nedugo posle pobede, napao rivala i krenuo da ga bije.

Na snimku se vidi kako Rus i Slovenac prilaze jedna drugom ,razmenili su nekoliko reči, a onda je Musaev iznenada upotrebio silu, uhvatio za obe noge Jurišića, i bacio ga na pod, a onda i krenuo da ga udara u glavu.

Brzo su članovi oba tima priskočili da smire situaciju, bilo je čarki sa obe strane još neko vreme, a onda se situacija primirila. Ipak, ovaj incident već je na "skeneru" disciplinaca "KSW" organizacije i pošto budu utvrđene sve okolnosti koje su dovele do ovakvog ponašanja sportista, biće određene i adekvatne kazne za najodgovornije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    31. januar 2021 | 12:03

    Ovo nije Rus. Ovo su Dagistanci

  • Urke

    31. januar 2021 | 17:04

    Auuu jadnog ujke pa sto je izlazio, u malo da strada. Zaboravio da su Ruje alergicne na njih .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA