≫ 

Andrea Stojadinov bronzana na Grend slemu u Tel Avivu

Veliki uspeh za mladu džudistkinju Crvene zvezde

  • 0
Andrea Stojadinov Printskrin: Youtube

Reprezentativka Srbije i džudistkinja Crvene zvezde u kategoriji do 48 kilograma Andrea Stojadinov nastavila je blistavi niz rezultata na međunarodnoj sceni i u ovoj 2021. godini, pošto se na Grend slemu u Tel Avivu pobedom nad Francuskinjom Mari Klemen okitila se bronzanim odličjem.

Andrea se posle rekordnih rezultata koje je ostvarila na međunarodnoj sceni u minuloj sezoni (zlato na EP za juniore, bronza na EP U23, i srebro na EP za seniore u periodu od samo tri nedelje) na Grend slemu u Tel Avivu okitila još jednom seniorskom bronzanom medaljom.

Na putu do medalje Andrea Stojadinov ostvarila je pobede protiv Gulkader Senturk (Turska), Šire Rišoniv (Izrael), Sabine Giliazove (Rusija) i Francuskinje Mari Klemen.

- Mnogo sam srećna zbog medalje. Jako je teško u kontinuitetu postizati ovako dobre rezultate. Znam da mogu i bolje i jedva čekam sledeće takmičenje. Hvala čitavom mom timu. Znam koliko se žrtvuju za mene i znam koliko se raduju svakom mom uspehu, a svaka moja medalja je plod rada čitavog tima - rekla je Andrea Stojadinov.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA