≫ 

Borovčanin u bolnici zbog korone: Dva dana morao da bude priključen na kiseonik

Stanje mu se polako stabilizuje, kažu iz Bokserskog saveza Srbije

  • 2
Nenad Borovčanin Foto: Milena Đorđević

Predsednik Bokserskog saveza Srbije (BSS) Nenad Borovčanin pozitivan je na korona virus zbog čega se nalazi se na bolničkom lečenju.

Kako je saopšteno iz Bokserskog saveza Srbije, Borovačanin je u utorak u teškom stanju primljen u bolnicu "Dragiša Mišović", gde se i danas nalazi na lečenju.

- Konstantovan mu je korona virus i dva dana je bio na 24-časovnom kiseoniku. Od jutros mu se stanje stabilizuje i kiseonik prima povremeno uz infuzije - navodi se u saopštenju ovog tela.

On je rođen 25. marta 1979. godine u Loznici, gde je počeo da se bavi boksom. Postao je prvak Evrope u kruzer kategoriji u WBO verziji pobedivši Konstantnina Semerdžijeva iz Bugarske 2011. godine u banjalučkom "Boriku". Titulu je osvojio na poene nakon punih 12 rundi borbe.

U Srbiji je tokom jučerašnjeg dana registrovano 3.588 novih slučajeva zaraze koronavirusom, od čega je 1.229 zaraženih bilo u glavnom gradu, Beogradu.

Video: Stanković ljut zbog crvenog: Ali sve smo ispoštovali, znali smo da ćemo imati inicijativu na kraju

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA