≫ 

Srpski UFC borac 3 godine nije video roditelje: Ne daju mi da putujem, misle da nisam dovoljno dobar

Pitanje je i hoće li ići i u Abu Dabi...

  • 1
Uroš Medić Printskrin: Twitter/@Cagesidepress

Na impresivan način je debitovao u UFC, sa 48 udaraca je "razneo" rivala i i te kako ima razloga da bude srećan, ali je činjenica da srpskog UFC borca Uroša Medića nešto tišti.

A to je problem sa vizom zbog koje nije video roditelje više od tri godine, a upravo je to nešto o čemu je pričao na konferenciji za medije posle meča sa Alonom Kruzom.

I to nakon pitanja da li će Medić putovati u Abu Dabi na "Fight Island"

- Ne mogu da putujem, pošto imigraciono radi loš posao. Oni misle da ja nisam dovoljno specijalan, očigledno. Odbili su mi zahtev za vizu i žalio sam se. Ova zemlja (SAD) je sjajna jer ti pruža mogućnost da postaneš i ti sjajan. U ovoj zemlji uvek dobiješ priliku. Radiš, napreduješ i postaneš ono što hoćeš. Baš zbog toga se nadam da ćemo sve rešiti oko vize i da ću biti na toj listi ljudi od nacionalnog interesa - rekao je Rakić i dodao:

- Voleo bih da odem i u Srbiju da vidim porodicu. To mi je prvo na pameti. To me najviše muči kod problema sa imigracionim. Živeo sam sa roditeljima, nikada nisam bio duže od 15 dana van kuće. Sada ih nisam video od novembra 2017. godine. Nije lako.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA