≫ 

Preokret: Tajson ipak potvrdio borbu sa Holifildom za 29. maj

Iako se pričalo da je odustao "gvozdeni Majk" je potvrdio da će do borbe doći

  • 1
Bokserski meč između Majka Tajsona i Roja Džonsa Džuniora Foto: Tanjug/AP

Majk Tajson je potvrdio da će se 29. maja održati borba sa bokserskom legendom Ivanderom Holifieldom kako bi se odbacile tvrdnje da su pregovori između slavnih rivala propali.

Ikone u teškoj kategoriji učestvovale su u dve neverovatne bitke 1996. i 1997. godine, kada je Tajson slavno odgrizao komad uha Holifilda na putu do diskvalifikacije.

Tajson je ugrizao Holifild za uho u njihovom revanšu 1997. godine i tako je diskvalifikovan.

I uprkos njihovoj starosti - sada 58, odnosno 54 godine - treći susret između njih bio je izvor stalnih spekulacija otkako su se prošle godine vratili na trening.

Razgovori između dva tabora oko višemilionske borbe na stadionu Hard Rock 29. maja odugovlače se od tada - i baš juče je Holifildov tim sugerisao da je isključen zbog Tajsonove nezainteresovanosti.

Ali danas, govoreći na Instagramu uživo, "Gvozdeni Majk" je odustao od tih predloga i potvrdio planove za borbu u Majamiju na početku Memorijalnog vikenda.

Tajson je rekao:

- Samo želim da svi znaju, borba traje sa mnom i Holifildom. On je skroman čovek, znam to. I on je Božji čovek, ali ja sam Božji čovek. I, slušajte, biću uspešan 29. maja -rekao je Tajson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    24. mart 2021 | 02:32

    Tako je Tajsone, vreme je za osvetu. Nemoj opet da se obrukas. 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA