≫ 

Već se "krčka" novi UFC spektakl: Nganu prozvao nepobedivog Džonsa, ovaj mu odmah odgovorio

Kamerunac puca od samopouzdanja posle trijumfa nad Miočićem

  • 8
Francis Ngannou, Jon Jones Foto-kolaž: USA TODAY Network/ddp USA/ Profimedia, Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia

Kamerunac Fransis Nganu postao je prvak UFC-ove teškaške kategorije nakon što je u drugoj rundi brutalno nokautirao branioca pojasa Stipu Miočića, a odmah nakon borbe najavio je da je spreman za još jedan ultimejt fajt spektakl - borbu sa nepobedivim Džonom Džonsom!

- Prema mom mišljenju, Džons je najveći svih vremena u mešovitim borilačkim veštinama. Njegov prelazak u višu kategoriju je sjajna stvar. On je izazov koji ću prihvatiti i to će biti velika stvar u mojoj biografiji. Ali ovaj put je on izazivač, a ja sam šampion. On dolazi mene da traži - poručio je moćni Kamerunac i dodao:

- Dakle, spreman sam za njega u najskorije vreme. Čak i na leto. Biću ovde, spreman sam za borbu u julu ili avgustu. Kad god budu spremni, ja sam spreman - puca od optimizma novi svetski šampion.

A Džons, jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, prošlog leta je objavio da prelazi u tešku kategoriju, nakon što je čitavu deceniju vladao poluteškom divizijom. Od leta konstantno nabija kilažu i sprema se za nove izazove, a hoće li mu Nganu biti naredni rival, to tek treba videti. Ipak, svi su izgledi da ćemo u najskorije vreme gledati još jedan istinski borilački spektakl.

Nakon što ga je Nganu prozvao, Džons se odmah oglasio na Tviteru napisavši da ne beži od borbe, ali da želi da mu se ispune finansijski zahtevi.

- Pokažite mi novac - napisao je, kratko i jasno, Džons.

Brzo se našao na udaru pratilaca, gde su ga neki prozvali i kukavicom, pa je morao podrobnije objasniti kakve su mu namere.

'- Da li se iko pita želim li se uistinu boriti - odgovor je da. Takođe, želim i biti plaćen - napisao je.

Komentari u kojima su ga nazivali kukavicom nisu prestali, pa je opet bio primoran da se oglasi:

- Napustio sam polutešku kategoriju, doslovce nabio kilažu. I sad ljudi govore da se bojim?! Svi osim mene tvrde da sam u strahu?! Ja samo želim biti plaćen.

Jedno je sigurno, pare će se naći, a na Džonsu je da se spremi za Kamerunca koji sada deluje zaista zastrašujuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA