≫ 

Ovo je novi rival Veljka Ražnatovića: Kažu da mu je najteži u karijeri i da voli da se mršti

Finac Sami Enbom biće rival srpskog boksera u njegovom jubilarnom 10. meču

  • 11
Sami Enbom Printskrin: Youtube/ProBoxing.cz

Veljko Ražnatović se uveliko priprema za svoju jubilarnu 10. borbu, a naredni rival biće mu Finac Sami Enbom (33), koji u svojoj karijeri ima 25 mečeva, od čega 19 pobeda i 6 poraza.

Ražnatović će protiv Enboma u ring 15. maja u Minhenu, a pripreme će obaviti u Vladikavkazu, gde će provesti mesec dana.

Enbom je do sada u od 19 pobeda u karijeri 11 ostvario nokautom, a takođe je sve poraze do sada u karijeri doživeo tako što je nokautiran. On je aktivan kao pro bokser od 2012. godine.

U poslednjeoj borbi pobedioi je Stanislava Kristofa, dok je pre toga bio u lošijoj formi i doživeo je četiri vezana poraza.

Sa druge strane, Veljko Ražnatović iz dosadašnjih devet borbi ima devet pobeda, od čega šest nokautom i motivisan je da se maksimalno pripremi i za deseti trijumf.

- Finac je prava merka u ovom trenutku razvoja moje karijere. Opasan udarač, 11 nokauta ima iza sebe, 19 pobeda u 25 mečeva. Te brojke dovoljno govore o njegovim kvalitetima. Dobio sam ono što sam tražio, sad je na meni da se spremim za najveći izazov u karijeri. Uskoro ponovo idem u Rusiju, u pakao Vladikavkaza, gde ću sa braćom baćuškama, poznatim po najboljoj školi boksa u Evropi, brusiti formu do megdana.

- Ne sumnjam da će treneri Vitalij Slavnov i Alan Čehoev iz “Arijana boksing tima”, koji je proizveo osam prvaka sveta, učiniti sve da budem u top formi kako bih se u Nemačkoj prikazao u najboljem izdanju do sada i zabeležio jubilarni deseti trijumf u profesionalnoj karijeri - izjavio je Ražnatović.

Video: Skakala od sreće! Pogledajte Cecinu reakciju kada je Veljko nokautirao Hrvata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    12. april 2021 | 12:42

    Al' je opasan!!, a koliko je para uzeo da izgubi???

  • Deki

    12. april 2021 | 12:30

    Jel nema negdje jos mrsaviji bokser, ne ovaj ce jos malo zene za protivnike da uzima, daj jednog baju nadji pa nek ne zna nista, al brate neka makar izgleda kao nekakav borac

  • Boban

    12. april 2021 | 12:04

    Meč stoleća.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA